Vlad Iacob a detaliat situația lui Dinamo, înaintea dublei de FOC cu FC Argeș

Dinamo va trebui să treacă de FC Argeș în barajul pentru promovare/menținere pentru a reveni în Liga 1.

Luni, 22 mai, au fost informați în urma tragerii la sorți, că Dinamo se va duela cu FC Argeș, luni, 29 mai, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Meciul retur se va disputa pe 3 iunie, la Pitești. Momentan ora de disputare al meciului decisiv nu este stabilită.

Administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob a vorbit despre ceea ce se întâmplă la Dinamo înaintea dublei decisive pentru promovare cu FC Argeș.

Oficialul dinamovist a analizat și situația în care se află echipa noastră, înaintea dublei cu FC Argeș. Acesta consideră că principalul atu al lui Dinamo, în lupta pentru promovare, este forța grupului.

”A fost un play-off destul de bun, se putea și mai bine de atât. Însă, dacă ne uităm la începutul sezonului, știm cât de mult a durat până când lucrurile au intrat pe un făgaș normal. Știm toată povestea cu transferurile.

Orice club cred că-și dorește să câștige fiecare meci. Lotul nu este unul numeros. Atunci când apar crizele de formă, nu există multe soluții. Media vârstei este destul de scăzută, undeva la 23 de ani. Eu cred că am avut un sezon bun și cred în continuare în șansa noastră de a promova. Am avut încredere de la inceput în staff, am avut o evaluare bună a lotului.

E posibil ca presiunea să fie un factor. Aici am toată încrederea în Ovidiu, pentru că poate contracara această presiune. Sunt sigur că a învățat foarte multe după meciul cu cei de la Iași”, a declarat Vlad Iacob în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la Playsport, ”Dinamo 7/9”.

”Cred că unul dintre atuurile noastre este forța grupului. Avem un grup unit, care are obiective comune. Jucătorii au înțeles că trebuie să muncească unul pentru celălalt. Cred că am arătat asta pe parcursul sezonului.

Am văzut foarte multe partide care amintesc de porecla clubului: «câinii roșii». Jucătorii au arătat acea combativitate, acea determinare. Știu că au fost și momente în care poate jucătorii arătau că nu-și doresc suficient. Dar ei, ulterior, au demonstrat, în momentul în are au fost pregătiți fizic. Eu cred că avem și jucători capabili să facă diferența la nivel individual”, a mai spus, dinamovistul Vlad Iacob.

CITESTE SI:

Reconstrucție majoră la secția de volei feminină din Ștefan cel Mare

Andrei Mărgăritescu, mesaj pentru dinamoviști

Decizia Tribunalului București referitoare la aprobarea planului de reorganizare

Un gând despre &8222;Vlad Iacob a detaliat situația lui Dinamo, înaintea dublei de FOC cu FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns