Ce spune Ovidiu Burcă înaintea barajului de foc cu FC Argeș

Dinamo București o va întâlnii pe Arena Națională, pe FC Argeș, în prima manșa a barajului de prmovare/menținere în Liga 1.

Partida este programată să se dispute, luni, 29 mai, de la ora 20:00.

Meci important pentru suflarea dinamovistă, iar antrenorul echipei, Ovidiu Burcă, spune că are mare încredere în echipă și că va avea o prestație foarte bună la barajul de promovare în Liga 1, chiar dacă recunoaște că FC Argeș este favorită.

Totodată, tehnicianul din Ștefan cel Mare crede că lotul piteștenilor este foarte bun, iar experiența lui Bogdan Argeș Vintilă a adus formația din Trivale pe linia de plutire.

”Am început să le fac analiza. Au niște jucători foarte buni. Mă surprinde că o echipă cu un lot atât de bun va juca baraj pentru menținerea în Superliga. La nivel individual e o echipă foarte puternică. Au fost și probleme, cu schimbări de antrenori, e un club cu presiune mare. Din punct de vedere valoric, e un lot foarte bun. Sunt sigur că multe echipe le dau târcoale unor jucători de acolo. Am încredere în echipa mea. Ce am spus nu denotă teamă, am încredere că vom face două meciuri foarte bune.

Odată cu venirea lui Vintilă, lucrurile s-au așezat (n.r la FC Argeș). E o experiență pe care o acumulezi (n.r. despre perioada în care Vintilă a fost antrenorul FCSB-ului). În mediul acela complicat, a avut multe lucruri de învățat. Ajungi să te lupți cu adversari puternici, lucrezi cu jucători cu calitate.

Când întâlnești o echipă de Superligă, e diferență. Grupul ăsta de jucători a trecut prin multe, am creat o stare de spirit extraordinară. Am reușit să ajungem la baraj și am foarte mare încredere. Avem entuziasm, jucăm la Dinamo, teama nu trebuie să existe în vocabularul niciunui jucător. Vom face două meciuri foarte bune”, a spus Ovidiu Burcă înaintea meciului cu Argeș.

”Grigore și Crețu revin pentru că ei au fost împrumutați și vor reveni la Dinamo. Am înțeles că Giani a fost separat de echipă pentru a nu exista suspiciuni. Am înțeles că săptămâna asta nu a mai fost în pregătirea echipei. Eu nu am cum să îi folosesc. Imediat după ce se termină acest sezon, ei sunt jucătorii lui Dinamo, dar deocamdată nu pot să îi folosesc.

Azi aș avea nevoie de ei, mai ales că trec printr-o mini criză de personal. Am pierdut niște jucători. Bani e accidentat, sperăm să îl recuperăm până la returul barajului. Avem probleme și în apărare. Nu aș vrea să vorbesc foarte mult. Vom încerca să recuperăm ce putem, dar sunt convins că cei care vor intra vor fi cel puțin la nivelul lor”, a mai spus Ovidiu Burcă.

Bilete pentru meciul cu FC Argeș

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro, dar și de la casele de bilete.

PREȚURI BILETE:

Vip Roșu: 90 lei;

Vip ****: 60 lei;

Tribuna 2 Inel 1: 40 lei;

Family Zone: 10 – 40 lei;

Peluză inel 1 și 219,48 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadioanelor Dinamo și Arena Națională.

Programul caselor de bilete:

Vineri (26/05)

Interval orar: 10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Sâmbătă (27/05)

Interval orar:10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Duminică (28/05)

Interval orar: 10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Luni (29/05)

Interval orar: 13:00 – 20:45 (casele de bilete ale stadionului Arena Națională).

CITESTE SI:

Vlad Iacob a detaliat situația lui Dinamo, înaintea dublei de FOC cu FC Argeș

Reconstrucție majoră la secția de volei feminină din Ștefan cel Mare

Andrei Mărgăritescu, mesaj pentru dinamoviști

2 gânduri despre &8222;Ce spune Ovidiu Burcă înaintea barajului de foc cu FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns