Surpriză pregătită la meciul Dinamo București – FC Argeș

Dinamo București, își dorește revenirea în Liga 1, după un an petrecut în eșalonul secund.

Partida tur de la barajul pentru menținere / promovare în Liga 1, Dinamo – FC Argeș este programată să se dispute, luni, de la ora 20:00, pe stadionul ”Arena Națională”.

Duelul pentru promovare va beneficia de arbitraj video, așa cum ne-a informat Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo.

Totodată, oficialul clubului nostru a anunțat că, până joi (25/05), s-au vândut aproximativ 10.000 de bilete pentru meciul de luni.

Mai mult, Vlad Iacob a explicat de ce nu se poate disputa meciul de baraj, sau cele din Liga 1 pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Nu trebuie să ne facem griji, deoarece conducerea clubului nostru au luat la cunoștință și au în plan implementarea sistemului VAR și pe cocheta arenă, ce ne-a devenit casă, Arcul de Triumf.

”Cred că ne îndreptăm către 10.000 de bilete vândute, dar nu cred că am atins încă acest număr. Lucrurile arată mult mai bine. Ne așteptăm la un număr considerabil de fani în tribune.

Am ales Arena Națională pentru că a fost cam singura opțiune. La meciurile de baraj vom avea sistemul VAR, chiar urmeaza ca prima echipă să primească un instructaj cu privire la modul în care funcționează sistemul VAR. Cei de la FRF ne pun la dispoziție acest instructaj.

La baraj, nu mai sunt valabile regulile de la Liga 2. Jucăm după regulile de la Liga 1, în privința utilizării jucătorilor tineri.

Arcul de Triumf este un stadion care a avut ca principală destinație rugby-ul, motiv pentru care platformele destinate camerelor TV sunt amplasate diferit. Nu există o platformă pentru VAR pe Arcul de Triumf”, a declarat Vlad Iacob, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la Playsport, ”Dinamo 7/9”.

Bilete pentru meciul cu FC Argeș

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro, dar și de la casele de bilete.

PREȚURI BILETE:

Vip Roșu: 90 lei;

Vip ****: 60 lei;

Tribuna 2 Inel 1: 40 lei;

Family Zone: 10 – 40 lei;

Peluză inel 1 și 219,48 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadioanelor Dinamo și Arena Națională.

Programul caselor de bilete:

Vineri (26/05)

Interval orar: 10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Sâmbătă (27/05)

Interval orar:10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Duminică (28/05)

Interval orar: 10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Luni (29/05)

Interval orar: 13:00 – 20:45 (casele de bilete ale stadionului Arena Națională).

CITESTE SI:

Ce spune Ovidiu Burcă înaintea barajului de foc cu FC Argeș

Vlad Iacob a detaliat situația lui Dinamo, înaintea dublei de FOC cu FC Argeș

Reconstrucție majoră la secția de volei feminină din Ștefan cel Mare

Un gând despre &8222;Surpriză pregătită la meciul Dinamo București – FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns