Antrenorul lui FC Argeș pe făraș + Câte bilete mai sunt disponibile

Dinamo se pregătește de meciul cu Argeș, prima manșă a barajului de promovare.

Interesul este unul extrem de ridicat pentru acest meci, care poate aduce cu un pas mai aproape echipa noastră de prima ligă.

Bogdan Argeș Vintilă (51 de ani), antrenorul celor de la FC Argeș, potrivit celor de la prosport.ro, va fi înlocuit de Nicolaie Dică, în cazul în care va pierde cele două manșe de baraj cu Dinamo București.

Cu toate acestea, Vintilă (51 de ani), a prefațat meciul cu Dinamo, din turul barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1.

Angajatul lui FC Argeș spune că Dinamo nu trebuie tratată cu superioritate și prevede o dublă manșă decisă de micile detalii.

”Nu este echipa pe care fals o promovează lumea. Este o echipă experimentată, cu tineri care pot deveni periculoși. Pare o înfrângere categorică ultima, cea de la Iași, dar am văzut jocul. Dacă eliminăm două greșeli personale putem spune că a fost un joc echilibrat.

Suntem în fața unui meci dificil, cu o echipă de tradiție care, indiferent de momentele grele în care se află, reușește să se ridice împreună cu suporterii. Suporterii sunt atuul lor!

Ne va aștepta o atmosferă infernală, dar deja am discutat cu jucătorii și le-am explicat, le-am și arătat pe video ce înseamnă Arena Națională plină cu suporterii lui Dinamo.

Suntem declarați favoriți pentru că suntem echipa din Liga 1. Consider că jocul o să fie foarte greu, dar totul depinde doar de noi. Dacă vom reuși să aplicăm ce am pregătit, vom avea un rezultat bun.

Jucătorii sunt la finalul unui sezon încărcat, cu foarte multe turbulențe. Sunt obosiți și mental, dar îmi doresc să terminăm cu fruntea sus și să rămânem în Liga 1”, a spus Bogdan Argeș Vintilă într-o conferință de presă.

Se anunță prezență masivă pe Arenă!

Dinamo și FC Argeș dispută prima manșă a barajului de menținere / promovare în SuperLigă luni, de la ora 20:00.

Meciul de pe Arena Națională se bucură de un interes major și, cu trei zile înaintea jocului, s-au vândut aproximativ 13.000 de bilete, anunță Vlad Iacob, administratorul special a lui Dinamo.

Oficial lui Dinamo, a vorbit despre meci și a prezentat motivele pentru care clubul a decis ca jocul să se dispute pe Arena Națională.

”Am ales Arena Națională, a fost cam singura opțiune. Vom avea sistemul VAR, chiar urmează că prima echipă să primească un instructaj cum se folosește, echipele de Liga I au avut parte. Cei de la FRF ne pun la dispoziție acest instructaj, să înțeleagă când intervine sistemul, cum și la ce să se aștepte pe parcursul acestui meci.

La baraj nu mai sunt valabile regulile de la liga a doua, doar de la Liga I, trebuie să avem jucătorul U21 pe teren și atât. Arcul de Triumf este un stadion care a avut principala destinație rugby-ul și drept urmare, chiar și platformele pentru amplasarea camerelor TV sunt diferite și sunt amplasate pe linia de 30, nu este o platformă pentru VAR pe Arcul de Triumf.

Trebuie luat în considerare pentru sezonul următor și trebuie găsită o soluție pentru asta, dacă ajungem în Liga I, trebuie să soluționăm această provocare”, a declarat Vlad Iacob.

Bilete pentru meciul cu FC Argeș

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro, dar și de la casele de bilete.

PREȚURI BILETE:

Vip Roșu: 90 lei;

Vip ****: 60 lei;

Tribuna 2 Inel 1: 40 lei;

Family Zone: 10 – 40 lei;

Peluză inel 1 și 219,48 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadioanelor Dinamo și Arena Națională.

Programul caselor de bilete:

Sâmbătă (27/05)

Interval orar:10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Duminică (28/05)

Interval orar: 10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Luni (29/05)

Interval orar: 13:00 – 20:45 (casele de bilete ale stadionului Arena Națională).

CITESTE SI:

Oficial I Un nou transfer la ”dulăi”

Ovidiu Burcă, a comentat revenirea lui Grigore și Crețu în Ștefan cel Mare

Surpriză pregătită la meciul Dinamo București – FC Argeș

Un gând despre &8222;Antrenorul lui FC Argeș pe făraș + Câte bilete mai sunt disponibile&8221;

Lasă un răspuns