Cum vede Ovidiu Burcă barajul cu FC Argeș

Ovidiu Burcă (43 de ani) a prefațat meciul pe care Dinamo îl va juca împotriva celor de la FC Argeș, luni, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Tehnicianul din Ștefan cel Mare a atins mai multe subiecte “sensibile” înainte de barajul cu piteștenii.

“Suntem în fața unui moment pentru care am luptat foarte mult. Când am început treaba părea că suntem la ani lumină de a realiza asta. Iată că am ajuns în fața unui baraj care ne poate readuce acolo unde ne este locul.

Cred că suntem pregătiți, echipa a crescut foarte mult, exceptând ultimul joc de la Iași. Băieții înțeleg importanța momentului. Conexiunea pe care o avem cu suporterii este atuul nostru. I-am făcut să revină lângă clubul pe care îl iubesc.

Am rămas optimiști și am sperat că putem realiza promovarea. Avem câteva probleme de lot, dar pentru orice problemă există și o soluție. Sunt convins că jucătorii care vor intra o să fie la un nivel foarte bun.

Astfel de partide se pregătesc un an întreg. Nu am făcut nimic special. De asta sunt încrezător. Cred că am muncit foarte bine, am creat o stare de spirit fantastică. Lucrurile au fost mai bune de la săptămână la săptămână.

Nu vreau să fac o analiză înainte de acest baraj. Nu există echipa perfectă, indiferent de nivel. I-am analizat, știm foarte clar ce avem de făcut din punct de vedere tactic. Sper să fiu și eu inspirat. Noi nu avem multe de pierdut. E clar că e important ca Dinamo să revină în prima ligă, dar pentru noi va fi o experiență indiferent de ce se va întâmpla.

Dacă nu reușim o luăm de la capăt la anul. Nu cred că ne ia cineva peste picior. FC Argeș are un lot de jucători foarte buni. Nu înțeleg ce s-a întâmplat acolo, că au niște nume importante. Nu merită locul pe care îl ocupă acum.

E mai bine să pleci ca ‘underdog’. Noi știm care sunt șansele noastre și o să ne batem pentru ele. Eu cred că o să fie un duel echilibrat. O să vedem până la ora meciului dacă putem să-i recuperăm pe cei accidentați la Iași.

Nu o să forțăm jucătorii care nu sunt sută la sută. De asta preferăm întotdeauna jucătorii la potențial maxim. Știu că o să avem și VAR, e un lucru foarte bun, cred că e un avantaj pentru dreptate.

Eu îi aștept pe fani să vină în număr cât mai mare alături de noi. Am trecut și prin momente frumoase, și prin momente mai puțin frumoase. Totul a culminat cu atmosfera de la meciul cu Steaua. Nu am văzut de mult timp o așa atmosferă. Ei sunt importanți și ne oferă un avatanj.

Pe noi nu ne-a afectat foarte mult amânarea planului de reorganizare. Sperăm că vor evolua lucrurile și acolo. Pe noi, cei care suntem implicați din punct de vedere sportiv, nu ne deranjează aceste lucruri”, a spus Ovidiu Burcă.

Bilete pentru meciul cu FC Argeș

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro, dar și de la casele de bilete.

PREȚURI BILETE:

Vip Roșu: 90 lei;

Vip ****: 60 lei;

Tribuna 2 Inel 1: 40 lei;

Family Zone: 10 – 40 lei;

Peluză inel 1 și 219,48 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadioanelor Dinamo și Arena Națională.

Programul caselor de bilete:

Duminică (28/05)

Interval orar: 10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Luni (29/05)

Interval orar: 13:00 – 20:45 (casele de bilete ale stadionului Arena Națională).

CITESTE SI:

Antrenorul lui FC Argeș pe făraș + Câte bilete mai sunt disponibile

Oficial I Un nou transfer la ”dulăi”

Ovidiu Burcă, a comentat revenirea lui Grigore și Crețu în Ștefan cel Mare

Un gând despre &8222;Cum vede Ovidiu Burcă barajul cu FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns