Cum vede Vlad Iacob meciurile cruciale cu FC Argeș

Dinamo se află în fața celor mai importante două meciuri din acest sezon, barajul pentru menținerea-promovarea în Liga 1 României, în care va întâlni FC Argeș. Primul duel, din tur, va avea loc luni, de la ora 20:00, pe cel mai mare stadion al țării.

“Câinii” se declară încrezători, prin vocea lui Vlad Iacob, administratorul special al a lui Dinamo.

“La club este liniște în acest moment, toată lumea e concentrată pentru această dublă manșă. Noi o să fim reținuți în a oferi pronosticuri, pot să spun că avem încredere în șansa noastră. Avem un grup bun, unit, și de ce nu să se întâmple ca în sezonul trecut, când clubul din Liga 2 a ieșit triumfător.

Staff-ul medical face toate eforturile pentru a recupera jucătorii. Sperăm să avem mare parte de lot valid”, a spus Vlad Iacob, la Digi Sport.

Meciul de pe Arena Națională se bucură de un interes major și, cu trei zile înaintea jocului, s-au vândut aproximativ 13.000 de bilete.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit și despre meci și a prezentat motivele pentru care clubul a decis ca jocul să se dispute pe Arena Națională.

”Am ales Arena Națională, a fost cam singura opțiune. Vom avea sistemul VAR, chiar urmează că prima echipă să primească un instructaj cum se folosește, echipele de Liga I au avut parte. Cei de la FRF ne pun la dispoziție acest instructaj, să înțeleagă când intervine sistemul, cum și la ce să se aștepte pe parcursul acestui meci.

La baraj nu mai sunt valabile regulile de la liga a doua, doar de la Liga I, trebuie să avem jucătorul U21 pe teren și atât. Arcul de Triumf este un stadion care a avut principala destinație rugby-ul și drept urmare, chiar și platformele pentru amplasarea camerelor TV sunt diferite și sunt amplasate pe linia de 30, nu este o platformă pentru VAR pe Arcul de Triumf.

Trebuie luat în considerare pentru sezonul următor și trebuie găsită o soluție pentru asta, dacă ajungem în Liga I, trebuie să soluționăm această provocare”, a mai declarat Vlad Iacob.

Bilete pentru meciul cu FC Argeș

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro, dar și de la casele de bilete.

PREȚURI BILETE:

Vip Roșu: 90 lei;

Vip ****: 60 lei;

Tribuna 2 Inel 1: 40 lei;

Family Zone: 10 – 40 lei;

Peluză inel 1 și 219,48 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadioanelor Dinamo și Arena Națională.

Programul caselor de bilete:

Duminică (28/05)

Interval orar: 10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Luni (29/05)

Interval orar: 13:00 – 20:45 (casele de bilete ale stadionului Arena Națională).

CITESTE SI:

Cum vede Ovidiu Burcă barajul cu FC Argeș

Antrenorul lui FC Argeș pe făraș + Câte bilete mai sunt disponibile

Oficial I Un nou transfer la ”dulăi”

Un gând despre &8222;Cum vede Vlad Iacob meciurile cruciale cu FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns