Ovidiu Burcă, mesaj pentru dinamoviști înaintea barajului cu FC Argeș

Turul barajului dintre Dinamo și FC Argeș, programată luni, de la ora 20:00, pe Arena Națională, stârnește un foarte interes atât în presă cât și în rândul suporterilor.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a susținut o conferință de presă înaintea duelului cu FC Argeș de luni seară, din turul barajului de promovare în care a vorbit printre altele și despre presiunea pe care echipa o resimte, de a promova, în ciuda modului în care a început sezonul și a tuturor problemelor financiare de care s-a lovit clubul.

”Până la urmă, noi nu avem multe de pierdut. E clar că e foarte important pentru club să revină în prima ligă și înțelegem importanța momentului. Dar, dacă stăm să ne uităm cu puțin timp în urmă, la cum erau lucrurile aici, eu cred că orice se va întâmpla va fi o experiență.

Dacă va fi să trecem, noi ne dorim foarte mult lucrul ăsta și sper ca băieții să arate pe teren, va fi extraordinar. Dacă nu, înseamnă că n-a fost să fie, o vom lua de la capăt la anul.

Indiferent cum a fost anul ăsta, dacă nu se va promova va fi o dezamăgire foarte mare. Asta o știm cu toții, indiferent ce ne place să credem sau nu, asta e realitatea. Avem această presiune, care este un privilegiu – să joci la Dinamo, cu atâția fani în spate, să te autodepășești zi de zi.

Noi știm care sunt șansele noastre și ne vom bate pentru ele. Va fi un duel echilibrat.

Anul acesta am arătat că suntem vii, totul a culminat cu energia de la meciul cu Steaua, atmosfera a fost incredibilă, de mult n-am mai văzut așa ceva pe stadion, la Dinamo.

Sunt ferm convins că vom fi în număr cât mai mare și cu FC Argeș. Fan un apel la fani, avem nevoie de ei, să ne dea energie și forță ca să depășim adversarul. Ei sunt un atu important al nostru”, a spus Burcă.

Reprezentăm un club care înseamnă forță, dominanță, cuvinte ca „teamă”, frică” nu trebuie să existe, n-au existat niciodată în vocabularul clubului”, a spus Burcă la conferința de presă, premergătoare partidei cu Argeș.

Bilete pentru meciul cu FC Argeș

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro, dar și de la casele de bilete.

PREȚURI BILETE:

Vip Roșu: 90 lei;

Vip ****: 60 lei;

Tribuna 2 Inel 1: 40 lei;

Family Zone: 10 – 40 lei;

Peluză inel 1 și 219,48 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadioanelor Dinamo și Arena Națională.

Programul caselor de bilete:

Duminică (28/05)

Interval orar: 10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Luni (29/05)

Interval orar: 13:00 – 20:45 (casele de bilete ale stadionului Arena Națională).

CITESTE SI:

Cum vede Vlad Iacob meciurile cruciale cu FC Argeș

Cum vede Ovidiu Burcă barajul cu FC Argeș

Antrenorul lui FC Argeș pe făraș + Câte bilete mai sunt disponibile

2 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, mesaj pentru dinamoviști înaintea barajului cu FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns