Meci suspectat de ”blat” la barajul de promovare în Liga 2

Au început să se dispute meciurile de baraj pentru promovare/menținere în Liga 2, iar astăzi și mâine în Liga 1.

Revenind la barajul de promovare în Liga 2, meciul dintre CS Blejoi și Viitorul Dăești, este suspectat de trucare. La această partidă fanii gazdelor au huiduit după ce au văzut evoluția favoriților.

Blejoi a câștigat meciul tur din județul Vâlcea cu 4-3, dar la retur a pierdut lamentabil, 2-6, și astfel a ratat calificarea pentru ultimul baraj de promovare în liga secundă.

”Acum 25 de ani se făceau dintr-astea. E rușine mare. Oaspeții nici nu s-au bucurat la niciun gol, stau nemișcați pe bancă, nu au nicio reacție. Lumea e nemulțumită în tribună fiindcă pe teren este o singură echipă, iar cealaltă mimează fotbalul. S-a și scandat din tribune: Blat! Blat”,au fost reacțiile fanilor prezenți la meci, conform liga2.ro.

Doi dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei CS Blejoi, Adi Nicolae și Dan Enache, căpitanul echipei, nu au fost folosiți în această partidă, conform surselor Playsport.

Și la pariuri a fost o scădere bruscă a cotelor pe victoria formației oaspete. Dacă cu o zi înaintea meciului, Viitorul Dăești a avut 1,50 să câștige jocul, cu două ore înainte începerii partidei, cota ajunsese la 1, 30. Și pe goluri marcate cotele au scăzut drastic.

Playsport a luat legătura cu unul dintre oamenii care decid la clubul din Blejoi. Paul Măinea nu a oferit prea multe amănute despre această partidă și a închis telefonul la un moment dat.

”Eu nu știu. Eu nu cred că a fost așa ceva. Lumea e liberă să spună ce vrea”, a declarat Paul Măinea, reprezentatul clubului CS Blejoi, pentru Playsport.

CITESTE SI:

”Câinii” iau cu asalt Arena Națională pentru barajul cu FC Argeș! Ultimele informații

Argeșenii puși în gardă de oficialii clubului: ”Va fi dificil!” Ce prime sunt promise

Ovidiu Burcă, mesaj pentru dinamoviști înaintea barajului cu FC Argeș

Un gând despre &8222;Meci suspectat de ”blat” la barajul de promovare în Liga 2&8221;

Lasă un răspuns