”Câinii” iau cu asalt Arena Națională pentru barajul cu FC Argeș! Ultimele informații

Dinamo se pregătește de meciul cu Argeș, prima manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1. Meciul se joacă luni, de la ora 20:00.

Meciul tur Dinamo – FC Argeș din barajul de promovare/menținere în Liga 1 se joacă luni, de la ora 20:00, iar suporterii ”câinilor” iau cu asalt Arena Națională.

Din ultimele informații, s-au vândut peste 15.000 de bilete pe Arena Națională.

Peluza Nord, unde stă galeria lui Dinamo, e aproape sold out. La ora redactării articolului (n.r duminică 08:00), există zeci de tichete în inelul 1 și 2, cu toate acestea, clubul Dinamo a deschis și inelul 3.

Se doboară recordul sezonului?

Dinamo este la două meciuri distanță de revenirea în Liga 1. Fanii „câinilor” au sunat adunarea și speră să fie peste 20.000 la ora partidei de pe Arena Națională.

”Lucrurile arată bine în comparație cu vânzarea pentru partida cu CSA, arată mult mai bine. Ne așteptăm la un număr considerabil de fani în tribune.

Am ales Arena Națională, a fost cam singura opțiune. Vom avea sistemul VAR, chiar urmează că prima echipă să primească un instructaj cum se folosește, echipele de Liga 1 au avut parte. Cei de la FRF ne pun la dispoziție acest instructaj, să înțeleagă când intervine sistemul, cum și la ce să se aștepte pe parcursul acestui meci.

La baraj nu mai sunt valabile regulile de la Liga 2, trebuie să avem jucătorul U21 pe teren și atât. Arcul de Triumf este un stadion care a avut principala destinație rugby-ul și drept urmare, chiar și platformele pentru amplasarea camerelor TV sunt diferite și sunt amplasate pe linia de 30, nu este o platformă pentru VAR pe Arcul de Triumf.

Trebuie luat în considerare pentru sezonul următor și trebuie găsită o soluție pentru asta, dacă ajungem în Liga 1, trebuie să soluționăm această provocare”, a spus Vlad Iacob în emisiunea ”Dinamo 7/9”.

La meciul Dinamo – CSA Steaua, scor 3-0, cel la care face referire Vlad Iacob, au asistat 14.954 de spectatori.

Recordul „câinilor” din acest sezon, pe teren propriu, a fost stabilit la meciul cu rivala Steaua din sezonul regulat, unde, tot pe Național Arena, au venit aproximativ 18.000 de suporteri.

Recordul sezonului în Liga 2 a fost stabilit în play-off, la CSA Steaua – Dinamo 2-0, în Ghencea, unde au asistat 21.522 de spectatori.

Bilete pentru meciul cu FC Argeș

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro, dar și de la casele de bilete.

PREȚURI BILETE:

Vip Roșu: 90 lei;

Vip ****: 60 lei;

Tribuna 2 Inel 1: 40 lei;

Family Zone: 10 – 40 lei;

Peluză inel 1 și 219,48 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadioanelor Dinamo și Arena Națională.

Programul caselor de bilete:

Duminică (28/05)

Interval orar: 10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Luni (29/05)

Interval orar: 13:00 – 20:45 (casele de bilete ale stadionului Arena Națională).

CITESTE SI:

Argeșenii puși în gardă de oficialii clubului: ”Va fi dificil!” Ce prime sunt promise

Ovidiu Burcă, mesaj pentru dinamoviști înaintea barajului cu FC Argeș

Cum vede Vlad Iacob meciurile cruciale cu FC Argeș

Un gând despre &8222;”Câinii” iau cu asalt Arena Națională pentru barajul cu FC Argeș! Ultimele informații&8221;

Lasă un răspuns