Ștefan Radu, în lacrimi la ultimul meci! Mesajul suporterilor lui Lazio pentru Ștefan Radu

După 15 ani în care a fost jucătorul lui Lazio, Ștefan Radu (36 de ani) a jucat ultimul său meci în tricoul biancoceleștilor, la partida cu Cremonese, scor 3-2.

Cu 427 de prezente în tricoul lui Lazio, jucătorul crescut de Dinamo va agăța ghetele în cui la finalul acestui sezon. După 15 ani petrecuți la Lazio, astăzi Ștefan Radu a intrat în ultimele minute ale partidei cu Cremonese, câștigate de Lazio cu 3-2, fundașul primind și banderola de la Immobile.

Jucătorul care a fost transferat de la Dinamo în 2008 a fost trimis de Maurizio Sarri pe teren în minutul 90, moment în care fanii au “explodat”.

Mai multe bannere și scandări ale suporterilor au arătat cât de iubit este românul.

Aceștia au afișat un mesaj emoționant dedicat fotbalistului român pe unul dintre bannere, în timp ce numele lui Ștefan Radu a fost scandat de 60.000 de spectatori.

”15 ani de luptă cu vulturul pe piept. Un luptător, unul dintre noi. Ștefan Radu, lazial pe viață”, a fost unul dintre bannerele afișate de suporterii lui Lazio.

Finalul confruntării cu Cremonese, câștigată de Lazio, 3-2, l-a găsit pe Ștefan Radu în lacrimi.

Coechipierii l-au înconjurat pe fundaș și i-au arătat la rândul lor dragostea. Ștefan Radu s-a îmbrățișat și cu Vlad Chiricheș, fundașul lui Cremonese.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo București – FC Argeș

Meci suspectat de ”blat” la barajul de promovare în Liga 2

”Câinii” iau cu asalt Arena Națională pentru barajul cu FC Argeș! Ultimele informații

Un gând despre &8222;Ștefan Radu, în lacrimi la ultimul meci! Mesajul suporterilor lui Lazio pentru Ștefan Radu&8221;

Lasă un răspuns