Ovidiu Burcă are postul garantat: ”Clauza a fost activată”

Luni, de la ora 20:00, Dinamo joacă prima manșă a barajului pentru promovarea în Superligă, împotriva lui FC Argeș.

Dinamo își joacă viitorul în dubla manșă de la baraj contra unei echipe frecvent ”mângâiate” de noroc în ultimii ani. FC Argeș a promovat în ultima secundă în 2020, a prins play-off-ul în 2022 după ce a stat 29 de etape în afara primelor șase locuri, iar acum a evitat retrogradarea directă printr-un joc fantastic al rezultatelor.

Ovidiu Burcă, 43 de ani, a primit vești din partea conducerii, că va continua la Dinamo indiferent de deznodământul barajului cu FC Argeș.

În plus, antrenorul continuă cursurile pentru a obține licența PRO, necesară în eventualitatea promovării.

În condițiile în care a avut mână liberă în sezonul de liga secundă, pe care l-a început în condiții precare, Ovidiu Burcă, este unul dintre atuurile dinamoviștilor pentru confruntarea contra lui Bogdan Vintilă, 51 de ani.

Antrenorul are ”verde” din partea acționariatului și conducerii grupării și pentru viitorul apropiat, ceea ce va urma, fie că este vorba de Liga 1 sau de a o lua de la capăt în eșalonul secund.

Burcă a primit semnale publice din partea lui Andrei Nicolescu, respectiv Vlad Iacob, că i se va prelungi angajamentul și pentru ediție 2023/2024 și va avea și mână liberă în ceea ce privește mercato, urmând a se rezolva și interdicția la transferuri.

”Clauza a fost simplă și a fost deja activată, nu e vorba de ceva nou. Ovidiu Burcă avea stipulat în contract să califice echipa în play-off, ceea ce s-a întâmplat, restul este bonus. Credem că putem promova în Liga 1 alături de Ovidiu Burcă”, a spus administrator special a lui Dinamo, Vlad Iacob.

Totodată, Burcă s-a înscris la cursurile pentru Licența PRO.

În staff-ul tehnic al ”câinilor” mai sunt alți doi antrenori cu licență PRO, Iulian Mihăiescu și Sorin Colceag. Ovidiu a îmbrățișat relativ curând meseria de antrenor.

A început ca director sportiv la Oțelul Galați (2014/2015), a fost președinte și director general la Rapid București (2015-2020), apoi manager la Rapid U19 și la Rapid II, antrenor principal la Slatina, pe care a promovat-o în Liga 2 în vara 2022, iar din iulie 2022 e antrenor principal la Dinamo.

5 eșecuri în primele 7 etape de L2 a bifat Ovidiu Burcă la începutul mandatului său la Dinamo

CITESTE SI:

Ștefan Radu, în lacrimi la ultimul meci! Mesajul suporterilor lui Lazio pentru Ștefan Radu

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo București – FC Argeș

Meci suspectat de ”blat” la barajul de promovare în Liga 2

Un gând despre &8222;Ovidiu Burcă are postul garantat: ”Clauza a fost activată”&8221;

Lasă un răspuns