Dinamo – FC Argeș, game, set și meci! Reacția lui Ahmed Bani, după partidă

Dinamo a dat de pământ în această seară, cu FC Argeș în prima manșă a barajului pentru Superliga.

”Câinii” i-au umilit pe piteșteni încă din primele 45 de minute, având 4-0, iar la finalul partidei, tabela arăta dcorul de 6-1.

Pentru Dinamo au marcat Bena (min. 15), Larrucea (min. 24), Pop (min. 28), Ghezali (min. 41 și min. 62), respectiv Iglesias (min. 56). De cealaltă parte, FC Argeș a punctat prin Zebic, în minutul 55.

Ahmed Bani, mijlocașul în vârstă de 20 de ani al lui Dinamo, a fost suspendat și a urmărit partida din tribună și a recunoscut că nu se aștepta la o asemenea diferență de scor. Totuși, a avut un mesaj războinic cu privire la locul lui Dinamo în Superliga.

Totodată, întrebat despre posibilitatea ca fostul acționar Cristi Borcea să se implice din nou din punct de vedere financiar la Dinamo, Ahmed Bani a avut o reacție spumoasă dând de înțeles că îl așteaptă cu brațele deschise.

”Dacă credeam în promovare? Bineînțeles. Dacă e rezolvată? Mai este un meci, o să vedem, dar aveam încredere foarte mare în colegi și s-a văzut astăzi pe teren. (n.r. Te gândeai la scorul ăsta?) Niciodată, dar sunt foarte fericit. E incredibil.

Aici ne e locul, aici am vrut să ajungem. Dinamo e o echipă mare și are nevoie Liga 1 de Dinamo. Fără Dinamo, eu zic că nu are aceeași culoare.

Sincer, nu mă gândeam că o să ajungem aici, dar de când a venit Mister și s-au îndreptat lucrurile, eu am avut încredere că vom face o figură frumoasă.

(n.r. poate vă dă Cristi Borcea o primă după seara asta) Să dea Dumnezeu! (n.r. râde), a spus Ahmed Bani, după meci.

Andrei Cristea o vrea și el pe Dinamo în prima ligă

Prezent și el în tribunele Arenei Naționale, Andrei Cristea, fost jucător la Dinamo, a vorbit despre importanța prezenței ”câinilor” în prima ligă.

„Șansele (n.r. de promovare) sunt foarte mari. 6-1 e un scor foarte mare, rar întâlnit la un meci de baraj. Dezamăgitoare evoluția celor de la FC Argeș. Cred că Dinamo va profita de acest lucru. Eu am spus-o întotdeauna: depinde foarte mult de starea de moment, de ceea ce se întâmplă… FC Argeș traversa o perioadă grea totuși, cu multe probleme interne. Dinamo cu entuziasm, cu foarte mulți jucători tineri…

(n.r. E nevoie de Dinamo în Liga 1?) Mare nevoie, mare nevoie. Este un club cu tradiție, ați văzut ce suporteri, ce atmosferă pe stadion, sunt 30 de mii de suporteri la acest meci și cred că Dinamo aduce un mare plus fotbalului românesc”, a spus și Andrei Cristea, după meci.

Manșa retur dintre cele două formații este programată duminică, 4 iunie, de la ora 21:00.

CITESTE SI:

Dinamo poate să nu se mai prezinte la returul cu FC Argeș :)) ”6-1 e un scor foarte mare”

Video I Dinamo a zdrobit-o pe FC Argeș și sunt cu un picior în Liga 1

Dinamo – Argeș. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Un gând despre &8222;Dinamo – FC Argeș, game, set și meci! Reacția lui Ahmed Bani, după partidă&8221;

Lasă un răspuns