Dinamo poate să nu se mai prezinte la returul cu FC Argeș :)) ”6-1 e un scor foarte mare”

De povestit nepoților! Așa a fost manșa tur a barajului de promovare/menținere în SuperLigă dintre Dinamo și Campionii FC Argeș. Atât pentru fanii dinamoviști, cât și pentru cei ai piteștenilor.

Pe o Arena Națională pe jumătate plină, cu circa 24.500 de spectatori prezenți în tribune, Dinamo, din postura de divizionară secundă, a umilit prim-divizionara Campionii FC Argeș. 6-1 s-a terminat jocul, după ce în minutul 40 era 4-0. Echipa lui Ovidiu Burcă poate chiar să nu se mai prezinte la manșa retur, să o piardă la ”masa verde”, fiindcă oricum nu va rata promovarea.

Pentru Dinamo au marcat Bena (min. 15), Larrucea (min. 24), Pop (min. 28), Ghezali (min. 41 și min. 62), respectiv Iglesias (min. 56). De cealaltă parte, FC Argeș a punctat prin Zebic, în minutul 55.

Andrei Cristea, fost fotbalist la Dinamo, a fost prezent la meciul de baraj cu FC Argeș și a vorbit despre promovarea ”câinilor” în Superliga.

(n.r. Se mai poate întâmpla ceva în retur?) În fotbal se poate întâmpla orice, mai ales după ultimele evenimente din Germania. Dortmund era campioană și Bayern a revenit. E un scor favorabil, o evoluție foarte bună a lui Dinamo și mă bucur foarte mult pentru acest lucru.

Șansele (n.r. de promovare) sunt foarte mari. 6-1 e un scor foarte mare, rar întâlnit la un meci de baraj. Dezamăgitoare evoluția celor de la FC Argeș. Cred că Dinamo va profita de acest lucru. Eu am spus-o întotdeauna: depinde foarte mult de starea de moment, de ceea ce se întâmplă… FC Argeș traversa o perioadă grea totuși, cu multe probleme interne. Dinamo cu entuziasm, cu foarte mulți jucători tineri…

(n.r. E nevoie de Dinamo în Liga 1?) Mare nevoie, mare nevoie. Este un club cu tradiție, ați văzut ce suporteri, ce atmosferă pe stadion, sunt 30 de mii de suporteri la acest meci și cred că Dinamo aduce un mare plus fotbalului românesc”, a spus Andrei Cristea, după meci.

Manșa retur dintre cele două formații este programată duminică, 4 iunie, de la ora 21:00.

CITESTE SI:

Video I Dinamo a zdrobit-o pe FC Argeș și sunt cu un picior în Liga 1

Dinamo – Argeș. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Dinamoviștii, primă impresionantă pentru promovare

Un gând despre &8222;Dinamo poate să nu se mai prezinte la returul cu FC Argeș :)) ”6-1 e un scor foarte mare”&8221;

Lasă un răspuns