Video I Dinamo a zdrobit-o pe FC Argeș și sunt cu un picior în Liga 1

Dinamo a umilit-o pe FC Argeș în prima manșă a barajului de menținere/promovare în SuperLigă. Echipa antrenată de Ovidiu Burcă s-a impus cu 6-1 și este greu de crezut că va rata promovarea în primul eșalon.

Dinamo a avut o prestație stelară pe Arena Națională în fața piteștenilor. ”Câinii” au deschis scorul după doar 15 minute, prin Bena, care a înscris cu capul după un corner executat de Roșu.

FC Argeș putea restabili egalitatea în minutul 18, dar Garita a șutat slab, după ce a scăpat spre poarta apărată de Dujmovic.

Scorul a devenit 2-0 în minutul 24, când balonul a ajuns cu șansă la Larrucea în interiorul careului, iar mijlocașul ”Câinilor” nu l-a iertat pe portarul piteștenilor.

După doar trei minute, alb-roșii au marcat din nou, prin Pop, care l-a lobat superb pe Micle, iar până la finalul meciului, Ghezali a înscris și el după ce s-a distrat cu defensiva argeșenilor.

În repriza secundă, FC Argeș a redus din diferență prin golul înscris de Zebic, dar Dinamo a refăcut diferența imediat prin Iglesias, cu un șut din afara careului.

Doar câteva minute mai târziu, ”Câinii” au marcat din nou, după ce Ghezali a scăpat singur în partea dreaptă și l-a învins pe Micle.

Ca dezastrul să fie complet pentru FC Argeș, formația pregătită de Bogdan Argeș Vintilă a rămas în zece jucători în minutul 64, după eliminarea lui Koubemba, însă, cu câteva minute înainte de finalul meciului, Șerban a lovit bara transversală.

Video I Dinamo – FC Argeș 6 : 1

ECHIPELE DE START

DINAMO: Dujmovic – Moura, Giafer, Bena, Gorka, Amzar – N. Rosu, D. Iglesias, I. Rosu- Ghezali, A. Pop;

Rezerve: Oncescu, Demici, Tira, D. Irimia, Borcea, A. Irimia, Serban, Buleica, Florescu.

FC Argeș: Micle – Tofan, Turda, Zebic, Fabio Vianna, Bassong, Njike, Calcan, Koubemba, Jobello, Garita;

Rezerve: Micu, Meza Colli, I. Șerban, Dobrosavlevici, Y. Pîrvu, Moisie, Brendon Lucas, Jakolis, Mimito Biai.

Manșa retur dintre cele două formații este programată duminică, 4 iunie, de la ora 21:00.

CITESTE SI:

Dinamo – Argeș. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Dinamoviștii, primă impresionantă pentru promovare

Avancronică I Dinamo București – FC Argeș

Un gând despre &8222;Video I Dinamo a zdrobit-o pe FC Argeș și sunt cu un picior în Liga 1&8221;

Lasă un răspuns