Cine e amicul lui Cristi Borcea, care ar putea investi la Dinamo

Dinamo este ca și promovată în SuperLiga României după o victorie zdrobitoare în partida tur cu Campionii FC Argeș, din barajul de menținere-promovare. S-a impus formația lui Ovidiu Burcă la diferență mare, 6-1, iar partida de la Pitești pare doar o formalitate.

Dinamo a început puternic turul cu Campionii FC Argeș, iar la pauză avea deja 4-0, în urma golurilor semnate de Quentin Bena, minutul 15, Gorka Larrucea, minutul 25, Alexandru Darius Pop, minutul 28, și Lamine Ghezali, minutul 40.

Golul de onoare al oaspeților a venit în minutul, 54, prin Mario Zebic, dar ulterior Dinamo a mai punctat de două ori, prin Daniel Iglesias, minutul 56, și Lamine Ghezali, minutul 62.

Fostul acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea, a urmărit victoria cu FC Argeş alături de un posibil investitor.

Imediat după ce a ieşit de pe Arena Naţională, Cristi Borcea a fost întrebat despre investitorul cu care a urmărit meciul. Potrivit OrangeSport, amicul lui Cristi Borcea e Cornel Varvara, care deține firma UNI Recycling SRL, activând în domeniul energiei și al recliclării.

Conform listafirme.ro, UNI Recycling SRL deține o cifră de afaceri în valoare de aproape 9 milioane de lei în anul 2021 cu un profit net de 1,2 milioane de lei și datorii aproape 6 milioane.

Cel mai bun an al firmei, potrivit sursei de mai sus, e 2013. Atunci, UNI Recycling SRL a avut o cifră de afaceri în valoare de 47 milioane de lei. Aproape 12 milioane de lei au fost profit, iar datoriile au indicat aproape 11 milioane de lei.

(n.r. – Cine e investitorul cu care aţi venit la meci?) E un om potent financiar. Este un investitor care este mare dinamovist. Sunt foarte mulţi dinamovişti care vor să vadă o echipă care să se bata în campionat şi în cupele europene”, a declarat Borcea.

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu, după victoria cu 6-1 de la baraj: ”Am arătat că merităm în Liga 1”. Ce spune despre bugetul pentru Liga 1

Cine sunt cei mai lăudați dinamoviști după DEVASTAREA lui FC Argeș

Video I Eroul lui Dinamo, Lamine Ghezali, impresionat de suporteri: ”Sunt foarte mândru”

Un gând despre &8222;Cine e amicul lui Cristi Borcea, care ar putea investi la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns