Bogdan Argeș Vintilă, optimist înaintea meciului retur cu Dinamo

Dinamo a zdrobit-o pe FC Argeș, scor 6-1, în manșa tur a barajului pentru promovarea/menținerea în Liga 1.

La conferința de presă de la finalul meciului de pe Arena Națională, Bogdan Argeș Vintilă a fost înmărmurit.

Antrenorul piteștenilor nu a înțeles ce s-a întâmplat cu jucătorii săi în timpul confruntării, fiind de părere că încă mai există o mică speranță pentru echipa sa în partida retur, care se va juca în ”Trivale”.

”A fost un rezultat rușinos, nu am ce să spun! Nu știu exact ce s-a întâmplat. Sunt cuvinte spuse la nervi, trebuie să știm să ne păstrăm cumpătul, sunt probleme interne care trebuie să rămână în club.

Nu știu să aibă jucătorii întârzieri la salarii, poate doar unii care au mai întârziat la antrenamente. Dar nu am venit aici să spun cine și-a primit și cine nu și-a primit salariul.

Au fost greșeli individuale, presiunea publicului a fost mare pentru unii jucători. Repet, le-au ieșit toate celor de la Dinamo. Mai sunt 90 de minute, nu trebuie să rupem echipa în două, trebuie să așteptăm următorul meci”, a spus Vintilă.

”Un jucător poate să spună ce vrea ca să se scoată pe el. Mai avem o șansă și hai să ne jucăm șansa până la capăt! Îmi reproșez multe, nu pot să spun exact ce.

Cu suporterii voi discuta, pentru că vor veni la stadion, ei știu că se muncește. A fost un accident, accidente se întâmplă, important e cum trecem peste”, a continuat Bogdan Argeș Vintilă.

”Am 16 străini din 30, nu mi se pare ceva ieșit din comun. Înțeleg supărarea unora, nu o înțeleg pe a altora. La meciul cu Petrolul s-a văzut spiritul clubului nostru.

Trebuie să fim echilibrați și când jucăm și câștigăm și când pierdem. Dinamo e o echipă bună indiferent de liga în care joacă. S-ar putea să marcăm și noi 5, credeați că Dinamo va da 6?”, a mai spus antrenorul piteștenilor.

În urma victoriei cu 6-1, Dinamo este ca și promovată în SuperLigă, fiind greu de crezut că piteștenii ar putea întoarce rezultatul în returul programat pe 3 iulie, de la ora 21:00.

În celălalt meci de la baraj, Gloria Buzău și UTA Arad au remizat, scor 0-0. Returul dintre echipele lui Mircea Rednic și Adi Mihalcea este programat pe 4 iunie, de la ora 21:00.

CITESTE SI:

Cine e amicul lui Cristi Borcea, care ar putea investi la Dinamo

Andrei Nicolescu, după victoria cu 6-1 de la baraj: ”Am arătat că merităm în Liga 1”. Ce spune despre bugetul pentru Liga 1

Cine sunt cei mai lăudați dinamoviști după DEVASTAREA lui FC Argeș

Un gând despre &8222;Bogdan Argeș Vintilă, optimist înaintea meciului retur cu Dinamo&8221;

Lasă un răspuns