Dinamoviștii ”înțeapă” CSA Steaua, după victoria cu FC Argeș

Dinamo a făcut show în prima manșă a barajului de promovare/retrogradare cu FC Argeș. Elevii lui Ovidiu Burcă sunt ca și promovați în prima divizie, după 6-1 pe Arena Națională.

Astfel, suporterii diamoviști nu mai au niciun fel de emoție înaintea meciului retur cu FC Argeș. Aceștia se gândesc deja la duelurile din Liga 1 și nu au ratat ocazia de a-i ”înțepa” pe cei de la CSA Steaua, care nu au drept de promovare din cauza formei de organizare a clubului, deși au încheiat play-off-ul din Liga 2 pe locul secund.

”LIGA DOI NU-I DE NOI. Ăsta e ‘Fotbalul Șampanie’ despre care vorbea Bani. Acidulat, gata să bubuie zgomotos, cu multe… spume pentru cei care ne puseseră cruce la începutul sezonului.

Gata să se reverse pe străzi, cu steaguri și eșarfe. Gata să curgă-n pahare, pentru că toți ‘Câinii’ sunt în sărbătoare.

După 10 luni, ne întoarcem acolo unde ne este locul! În ciuda tuturor profețiilor prăpăstioase, care anunțau dispariția lui Dinamo. Renaștem! Și o facem în stil de Mare Campioană!

LĂSĂM Liga a 2-a pe mâna CSA-ului. Nu au adversar pentru locul 1, nici la anul, nici în anii următori. UMPLEM STADIONUL LA PITEȘTI, să sărbătorim alături de jucători.

PS: Cine are ochi de investitor nu poate să nu vadă comoara care se numește DINAMO și tezaurul celor mai pătimași suporteri”, a transmis PCH, pe Facebook.

Dinamo și FC Argeș s-au duelat luni, 29 mai, pe Arena Națională. ”Câinii roșii” au retrogradat la finele sezonului trecut și au luptat din răsputeri pentru a reveni în primul eșalon al României.

În urma victoriei cu 6-1, Dinamo este ca și promovată în SuperLigă, fiind greu de crezut că piteștenii ar putea întoarce rezultatul în returul programat pe 3 iulie, de la ora 21:00.

În celălalt meci de la baraj, Gloria Buzău și UTA Arad au remizat, scor 0-0. Returul dintre echipele lui Mircea Rednic și Adi Mihalcea este programat pe 4 iunie, de la ora 21:00.

CITESTE SI:

Bogdan Argeș Vintilă, optimist înaintea meciului retur cu Dinamo

Cine e amicul lui Cristi Borcea, care ar putea investi la Dinamo

Andrei Nicolescu, după victoria cu 6-1 de la baraj: ”Am arătat că merităm în Liga 1”. Ce spune despre bugetul pentru Liga 1

Un gând despre &8222;Dinamoviștii ”înțeapă” CSA Steaua, după victoria cu FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns