Neluț Roșu, entuziasmat după victoria cu FC Argeș

Dinamo s-a impus cu 6-1, pe teren propriu, în fața lui FC Argeș, în manșa tur a barajului pentru rămânerea/promovarea în Superliga și este favorită la accederea în prima ligă fotbalistică din România.

Neluț Roșu nu s-a numărat printre jucătorii care au marcat pentru Dinamo în turul barajului și a făcut un joc solid.

Experimentatul mijlocaș a catalogat prestația echipei sale ca fiind una perfectă. Acesta susține că a fost un joc făcut perfect de echipa noastră, că a ieșit tot ce a pregătit Ovidiu Burcă, dar a atras atenția asupra faptului că trebuie să rămână concentrați, el și ceilalți jucători, pentru returul de la Pitești.

”Din prima zi în care am venit la Dinamo, și nu am venit în cele mai bune condiții, vorbeam și ne doream să ajungem în ziua asta, să fim la mâna noastră. În seara asta am demonstrat că suntem o forță, că jucăm un fotbal frumos și cred că s-a văzut pe teren cel mai bine.

Am avut o partită slabă cu Iași, dar noi mereu, după ce am făcut un meci slab, ne-am ridicat și ne-am motivat, ne-am recuperat. Și în seara asta am avut probleme de lot, nici eu nu credeam că voi juca, m-am refăcut miraculos. Am stat numai în gheață, numai în… și am fost bine, nu m-a durut nimic.

Cred că noi, astăzi, am jucat în cel puțin 13 jucători! Publicul a fost formidabil, cred că și el dorea să ne batem acolo sus. A fost un meci frumos, un spectacol frumos. Toate meciurile au fost spectaculoase, cu goluri.

Ne bucurăm acum, dar mai avem un meci foarte greu. Nu s-a tranșat promovarea, trebuie să fim concentrați, să mergem și mai motivați la Pitești, să câștigăm și acolo. Cred că azi am pregătit bine meciul, am studiat, știam unde sunt probleme lor și cred că am arătat pe teren că suntem o echipă bună.

Pe cei care au investit și vor să investească, îi așteptăm. Le mulțumim și celor din tribune, publicului, ne-au împins de la spate. Liga 1 are nevoie de Dinamo, dar suporterii au arătat că sunt alături de noi și la bine, și la rău. Le mulțumim, cred că le-am făcut o seară frumoasă și îi așteptăm și la Pitești.

Cred că la Pitești vor fi în număr mai mare fanii noștri decât fanii adverși. Dinamo, unde a jucat, a adus cei mai mulți oameni la stadion”, a spus Neluț Roșu la finalul partidei.

Dinamo și FC Argeș s-au duelat luni, 29 mai, pe Arena Națională. ”Câinii roșii” au retrogradat la finele sezonului trecut și au luptat din răsputeri pentru a reveni în primul eșalon al României.

În urma victoriei cu 6-1, Dinamo este ca și promovată în SuperLigă, fiind greu de crezut că piteștenii ar putea întoarce rezultatul în returul programat pe 3 iulie, de la ora 21:00.

În celălalt meci de la baraj, Gloria Buzău și UTA Arad au remizat, scor 0-0. Returul dintre echipele lui Mircea Rednic și Adi Mihalcea este programat pe 4 iunie, de la ora 21:00.

CITESTE SI:

Fanii lui FC Argeș nu au rezistat umilinței. Ce au făcut în minutul 65 al meciului cu Dinamo

A venit “nota de plată” după Dinamo – FC Argeș 6 : 1. Anunțul Jandarmeriei Române

Cornel Dinu, laude pentru Ovidiu Burcă: ”Diferență clară în mentalitatea de a construi o echipă”

Un gând despre &8222;Neluț Roșu, entuziasmat după victoria cu FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns