O nouă minciună marca Cristi Borcea. Varvara respinge propunerea de a investi la Dinamo

Luni seară, Cristi Borcea și-a făcut apariția la Dinamo – FC Argeș 6-1, pentru a urmări manșa tur a barajului în care „câinii” atacă promovarea. A fost spectacol total pe Arena Națională, iar la capătul celor 90 de minute Dinamo a putut spune că este în proporții mari ca și calificată, deoarece s-a impus cu 6-1.

Cristi Borcea nu a văzut singur partida dintre Dinamo și FC Argeș, ci împreună cu Cornel Varvara, iar imediat după meci Cristi Borcea a făcut un anunț important pentru dinamoviști.

Fostul acționar și președinte al lui Dinamo, care s-a reîntors la un meci al ”haitei” după 11 ani și a spus că prietenul său (n.r. Varvara) dorește să investească la Dinamo.

”Este prietenul meu de la Alba Iulia. Pentru el nu este o problemă să bage și 2-3 milioane de euro, imediat, la Dinamo. Și mai am câțiva prieteni multimilionari care ar veni la Dinamo. Totul e să se facă noul stadion. Coni vrea”, a spus Cristi Borcea.

Însă în ciuda celor afirmate de Borcea, Cornel Varvara susține că nu are de gând să investească în fotbalul românesc.

”Dacă doresc să investesc la Dinamo, spun clar: nu am de gând să investesc în fotbalul românesc. Sponsorizăm, de exemplu, echipa de baschet de la Bayern Munchen, avem parteneriate, dar niciodată nu va fi vorba de o investiție în sport sau în politică.

Am fost la meci și, e adevărat, am fost impresionat. O atmosferă superbă. Eu am lojă și la Bayern Munchen. M-a invitat Cristi Borcea, mi-a spus să vin, să văd, a fost un joc frumos. Îmi place să merg pe stadion, dar nu am niciun gând pentru a investi în fotbalul românesc.

Mă cunosc cu Cristi de foarte mult timp și am mai fost și plecați împreună, el m-a invitat la meci, e adevărat că a fost o atmosferă incredibilă și, la un moment dat, chiar mi-a transmis: ”Bă! Ai adus noroc!”. Nu știu de ce a spus el așa ceva, poate că mă știa că sunt implicat în sport.

În grupurile noastre de firme există și această ramură, de medicină sportivă, îmi place sportul, dar nu am vrut să intru să sponsorizez sau să investesc, chiar dacă am avut oferte și de afară, nu o să fac lucrul ăsta. Dacă eu mă duc și sponsorizez orice echipă, celelalte nu vor mai cumpăra de la mine, nu?

Este clar, nu vreau, nu mi-a venit să cred când m-am văzut, azi, în toate site-urile… nu am treabă, nu am timp și nici energie pentru așa ceva, prefer să fac lucruri de caritate, de exemplu sunt sportivi care merg în cărucior, ne implicăm, dar nu trebuie știute aceste gesturi”, a spus Cornel Varvara, potrivit Prosport.

Dinamo și FC Argeș s-au duelat luni, 29 mai, pe Arena Națională. ”Câinii roșii” au retrogradat la finele sezonului trecut și au luptat din răsputeri pentru a reveni în primul eșalon al României.

În urma victoriei cu 6-1, Dinamo este ca și promovată în SuperLigă, fiind greu de crezut că piteștenii ar putea întoarce rezultatul în returul programat pe 3 iulie, de la ora 21:00.

În celălalt meci de la baraj, Gloria Buzău și UTA Arad au remizat, scor 0-0. Returul dintre echipele lui Mircea Rednic și Adi Mihalcea este programat pe 4 iunie, de la ora 21:00.

CITESTE SI:

Neluț Roșu, entuziasmat după victoria cu FC Argeș

Fanii lui FC Argeș nu au rezistat umilinței. Ce au făcut în minutul 65 al meciului cu Dinamo

A venit “nota de plată” după Dinamo – FC Argeș 6 : 1. Anunțul Jandarmeriei Române

2 gânduri despre &8222;O nouă minciună marca Cristi Borcea. Varvara respinge propunerea de a investi la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns