Negoiță își anunță revenirea la Dinamo!

Dinamo a umilit-o pe FC Argeș în prima manșă a barajului de menținere/promovare în SuperLigă. Echipa noastră s-a impus cu 6-1 și este greu de crezut că va rata promovarea în primul eșalon.

După meciul etuziasmant făcut de ”câini”, foștii investitori din Ștefan cel Mare, s-au grăbit să-și arate deschiderea pentru a reinvesti la Dinamo.

Primul care a anunțat că este dispus să pună din nou milioane în joc, prin intermediul fiului său, a fost Cristi Borcea. Ionuț Negoiță a reiterat și el că este dispus să revină la Dinamo, însă în calitate ce co-investitor, alături de alți nouă oameni care să bage bani la club.

Ionuţ Negoiţă susține că nu mai vrea să fie ”vioara întâi”. Dar îşi doreşte să pună umărul la revenirea dinamoviştilor printre echipele cu pretenţii din campionat.

”Eu rămân, momentan, rezervat, am mai spus-o. Nu exclud în viitor…E vorba aia “niciodată să nu spui niciodată”. Nu fac tam-tam, promisiuni.

Nu aș mai lua Dinamo singur să-mi asum toate cele, dar nu exclud varianta să vin într-o formulă mai mare, ca sistem, să particip. Unul din zece acționari, poate. Nu exclud varianta.

Felicitări lui Ovidiu Burcă, a făcut o treabă neașteptat de bună. Evoluția echipei, de unde a luat-o și unde a ajuns, spune multe despre ce poate antrenorul”, a spus Ionuț Negoiță.

Ionuţ Negoiţă nu are o imagine bună în rândul suporterilor dinamovişti. Care nu uită faptul că fostul finanţator a oferit echipa grupului de firme condus de Pablo Cortacero care erau să scufunde clubul. Datoriile imense acumulate în acea perioadă au determinat oficialii să ceară intrarea în insolvenţă.

Negoiţă a cedat echipa în august 2020, după şapte ani şi jumătate ca patron al lui Dinamo. El s-a bucurat pentru victoria la scor cu FC Argeş care o trimite practic pe Dinamo în Superligă. Doar o imensă surpriză în partida retur ar mai putea răsturna diferenţa uriaşă stabilită după primele 90 de minute ale dublei decisive.

Dinamo și FC Argeș s-au duelat luni, 29 mai, pe Arena Națională. ”Câinii roșii” au retrogradat la finele sezonului trecut și au luptat din răsputeri pentru a reveni în primul eșalon al României.

În urma victoriei cu 6-1, Dinamo este ca și promovată în SuperLigă, fiind greu de crezut că piteștenii ar putea întoarce rezultatul în returul programat pe 3 iulie, de la ora 21:00.

În celălalt meci de la baraj, Gloria Buzău și UTA Arad au remizat, scor 0-0. Returul dintre echipele lui Mircea Rednic și Adi Mihalcea este programat pe 4 iunie, de la ora 21:00.

CITESTE SI:

O nouă minciună marca Cristi Borcea. Varvara respinge propunerea de a investi la Dinamo

Neluț Roșu, entuziasmat după victoria cu FC Argeș

Fanii lui FC Argeș nu au rezistat umilinței. Ce au făcut în minutul 65 al meciului cu Dinamo

Un gând despre &8222;Negoiță își anunță revenirea la Dinamo!&8221;

Lasă un răspuns