Din poarta lui Dinamo în peluza ”câinilor” !

Dinamo a făcut show în prima manșă a barajului de promovare/retrogradare cu FC Argeș. Elevii lui Ovidiu Burcă sunt ca și promovați în prima divizie, după 6-1 pe Arena Națională.

Aproximativ 25 000 de fani dinamoviști au fost prezenți aseară pe Arena Națională, dar a fost și o prezență surpriză în tribune.

Este vorba despre fostul portar dinamovist, Ema Dolha. Nu strict prezența pe stadion a surprins. Dacă alți foști jucători ai lui Dinamo au preferat să stea la VIP sau lojă, Ema Dolha a fost în mijlocul fanilor dinamoviști, în primele rânduri. De altfel, el a stat lângă băieții de la peluza SUD, în primele rânduri, cum se observă și din imaginile realizate de prietena noastră de la Radio Dinamo 1948, Alexandra Soigan.

Din informațiile noastre, el a cântat cot la cot cu băieții de la SUD și s-a bucurat ca un ”câine” adevărat!

Imagini cu Peluza SUD la meciul Dinamo-Arges 6-1

Ema Dolha a fost ultima oară antrenor cu portari în scurtul mandat al lui Flavius Stoican. Ca jucător a evoluat în Ștefan cel Mare timp de trei ani, între 2008 și 2011.

Chiar dacă a câștigat un titlu cu Rapid, fostul portar a recunoscut mereu faptul că este dinamovist.

Dinamo și FC Argeș s-au duelat luni, 29 mai, pe Arena Națională. ”Câinii roșii” au retrogradat la finele sezonului trecut și au luptat din răsputeri pentru a reveni în primul eșalon al României.

În urma victoriei cu 6-1, Dinamo este ca și promovată în SuperLigă, fiind greu de crezut că piteștenii ar putea întoarce rezultatul în returul programat pe 3 iulie, de la ora 21:00.

În celălalt meci de la baraj, Gloria Buzău și UTA Arad au remizat, scor 0-0. Returul dintre echipele lui Mircea Rednic și Adi Mihalcea este programat pe 4 iunie, de la ora 21:00.

CITESTE SI:

Reacția lui Răzvan Zăvăleanu la auzul revenirii lui Borcea și Negoiță

Negoiță își anunță revenirea la Dinamo!

O nouă minciună marca Cristi Borcea. Varvara respinge propunerea de a investi la Dinamo

Un gând despre &8222;Din poarta lui Dinamo în peluza ”câinilor” !&8221;

Lasă un răspuns