INCREDIBIL! Decizie uluitoare luată de conducerea lui FC Argeș înaintea returului cu Dinamo. Unde se va disputa meciul 2

Le-a fost frică de rușine! Returul barajului dintre FC Argeş şi Dinamo primeşte o veste incredibilă. Acesta nu se va mai disputa pe terenul formaţiei din Trivale, ci meciul a fost mutat într-o altă localitate.

Returul barajului de menţinere / promovare în Superligă dintre FC Argeş şi Dinamo a fost mutat.

Conducerea clubului argeşean a anunţat că manşa a doua nu va avea loc la Piteşti, pe arena ”Nicolae Dobrin”, ci se va disputa pe stadionul Orăşenesc din Miioveni.

“Federația Română de Fotbal a anunțat că partida FC Argeș – Dinamo București, contând pentru manșa retur a barajului pentru menținere/promovare în Liga I se va disputa sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21.00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni.

În manșa tur, bucureștenii s-au impus cu un neverosimil 6-1, echipa noastră având nevoie de o minune pentru a remonta acest handicap de cinci goluri”, se arată în anunțul postat pe site-ul echipei.

Informaţia că returul se va juca la Mioveni a fost confirmată şi de Federaţia Română de Fotbal.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că partida FC Argeş – Dinamo Bucureşti, contând pentru manşa retur a barajului pentru menţinere/promovare în Liga I se va disputa sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21.00, pe stadionul Orăşenesc din Mioveni.

FC Argeș a pierdut categoric, scor 1-6 cu Dinamo în meciul tur de pe Arena Națională din barajul pentru promovare/menținere în SuperLiga. Astfel, doar un miracol ar putea duce la evitarea retrogradării echipei antrenate de Bogdan Vintilă.

• Conducerea argeșenilor a luat hotărârea ca meciul retur cu Dinamo să nu se dispute pe arena istorică ”Nicolae Dobrin” din Trivale, ci meciul să fie mutat pe stadionul din Mioveni, conform PiteȘtiri. Cel mai probabil, conducerea celor de la FC Argeș au luat această decizie pentru a evita ca ultimul meci pe arena din Trivale să fie echivalent cu o retrogradare rușinoasă.

• Șefii celor de la FC Argeș au depus cerere în cursul zilei de marți la Federația Română de Fotbal pentru ca disputa cu Dinamo să aibă loc la Mioveni. Gazdele au invocat probleme cu „nocturna” arenei din Trivale. Regulamentul spune că o astfel de cerere trebuie să fie înaintată cu cel puțin o săptămână înaintea partidei.

• Totuși, Viorel Tudose, unul dintre sponsorii lui FC Argeș, a dezmințit faptul că arena din Trivale ar avea probleme cu nocturna, ci este de părere că oficialii ”vulturilor violeți” sunt îngrijorați cu privire la reacția suporterilor, în condițiile în care, rivala Dinamo va promova pe arena istorică care-i poartă numele legendarului Nicolae Dobrin, în timp ce FC Argeș va pica în liga secundă.

• Un alt motiv pentru care șefii lui FC Argeș ar fi mutat partida la Mioveni ar fi dorința de a evita asaltul fanilor lui Dinamo pe stadionul din Pitești. Arena celor de la CS Mioveni are o capacitate de 8.000 de locuri, de două ori mai puțin față de arena de la Pitești.

CITESTE SI:

Din poarta lui Dinamo în peluza ”câinilor” !

Reacția lui Răzvan Zăvăleanu la auzul revenirii lui Borcea și Negoiță

Negoiță își anunță revenirea la Dinamo!

Un gând despre &8222;INCREDIBIL! Decizie uluitoare luată de conducerea lui FC Argeș înaintea returului cu Dinamo. Unde se va disputa meciul 2&8221;

Lasă un răspuns