Rugămintea lui Cristi Borcea către toți dinamoviștii

Dinamo o are ca adversară pe FC Argeș la barajul de promovare. Așadar, în primul meci, elevii lui Ovidiu Burcă s-au distrat cu piteștenii, reușind să se impună cu 6-1 și putem spune că și-au asigurat calificarea.

Dinamo este ca și promovată în Superliga, după ce, în tur, a învins-o pe FC Argeș cu 6-1.

Chiar și dușmanul, MM Stoica în prostia lui a spus adevărul: ”Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo! Recunosc că am ținut cu Dinamo. La golurile 3 și 4 am rămas blocat! Părea că joacă Manchester City (n.r. echipă ce ne reamintește de MAREA FARSĂ ”Doar Dinamo București” și de rezultatul de 5 la 0 cu care a pierdut formația din Berceni).

Revenind la subiect și lăsând valeții de la palat, Dinamo e aproape de revenirea în Liga 1. Lucru ce a stârnit interesul și foștilor acționari ai lui Dinamo, Cristi Borcea și Ionuț Negoiță care s-au arătat interesați să se implice din nou la club în urma victoriei de luni seara cu FC Argeș.

Pentru a-și dovedii implicarea, după ce a mințit legat de interesul lui Cornel Varvara de a investii la Dinamo, Cristi Borcea cere sprijin financiar pentru elevii lui Ovidiu Burcă.

“Apel către toți dinamoviștii. Ce a făcut Patrick (n.r. să dea primă) să facă toți cei potenți. Să fie cât mai mulți bani pentru băieți la calificare (n.r. promovarea în SuperLigă), a spus Cristi Borcea, în cadrul unui interviu pentru un trust de presă.

Fiului lui Cristi Borcea, Patrick, a oferit o primă “simbolică”, după spusele fostului acționar, de 10.000 de euro.

Banii vor fi împărțiti de tot lotul și staff-ul tehnic în cazul promovării în SuperLigă.

O nouă minciună marca Cristi Borcea

Printre cei prezenți la confruntarea de pe Arena Națională a fost și Cristi Borcea, alături de Cornel Varvara.

Fostul acționar și președinte al lui Dinamo, care s-a reîntors la un meci al ”haitei” după 11 ani a spus că prietenul său (n.r. Varvara) dorește să investească la Dinamo.

”Este prietenul meu de la Alba Iulia. Pentru el nu este o problemă să bage și 2-3 milioane de euro, imediat, la Dinamo. Și mai am câțiva prieteni multimilionari care ar veni la Dinamo. Totul e să se facă noul stadion. Coni vrea”, a spus Cristi Borcea.

Însă în ciuda celor afirmate de Borcea, Cornel Varvara susține că nu are de gând să investească în fotbalul românesc.

”Dacă doresc să investesc la Dinamo, spun clar: nu am de gând să investesc în fotbalul românesc. Sponsorizăm, de exemplu, echipa de baschet de la Bayern Munchen, avem parteneriate, dar niciodată nu va fi vorba de o investiție în sport sau în politică.

Am fost la meci și, e adevărat, am fost impresionat. O atmosferă superbă. Eu am lojă și la Bayern Munchen. M-a invitat Cristi Borcea, mi-a spus să vin, să văd, a fost un joc frumos. Îmi place să merg pe stadion, dar nu am niciun gând pentru a investi în fotbalul românesc.

Mă cunosc cu Cristi de foarte mult timp și am mai fost și plecați împreună, el m-a invitat la meci, e adevărat că a fost o atmosferă incredibilă și, la un moment dat, chiar mi-a transmis: ”Bă! Ai adus noroc!”. Nu știu de ce a spus el așa ceva, poate că mă știa că sunt implicat în sport.

În grupurile noastre de firme există și această ramură, de medicină sportivă, îmi place sportul, dar nu am vrut să intru să sponsorizez sau să investesc, chiar dacă am avut oferte și de afară, nu o să fac lucrul ăsta. Dacă eu mă duc și sponsorizez orice echipă, celelalte nu vor mai cumpăra de la mine, nu?

Este clar, nu vreau, nu mi-a venit să cred când m-am văzut, azi, în toate site-urile… nu am treabă, nu am timp și nici energie pentru așa ceva, prefer să fac lucruri de caritate, de exemplu sunt sportivi care merg în cărucior, ne implicăm, dar nu trebuie știute aceste gesturi”, a spus Cornel Varvara.

Dinamo și FC Argeș s-au duelat luni, 29 mai, pe Arena Națională. ”Câinii roșii” au retrogradat la finele sezonului trecut și au luptat din răsputeri pentru a reveni în primul eșalon al României.

În urma victoriei cu 6-1, Dinamo este ca și promovată în SuperLigă, fiind greu de crezut că piteștenii ar putea întoarce rezultatul în returul programat pe 3 iulie, de la ora 21:00.

În celălalt meci de la baraj, Gloria Buzău și UTA Arad au remizat, scor 0-0. Returul dintre echipele lui Mircea Rednic și Adi Mihalcea este programat pe 4 iunie, de la ora 21:00.

CITESTE SI:

INCREDIBIL! Decizie uluitoare luată de conducerea lui FC Argeș înaintea returului cu Dinamo. Unde se va disputa meciul 2

Din poarta lui Dinamo în peluza ”câinilor” !

Reacția lui Răzvan Zăvăleanu la auzul revenirii lui Borcea și Negoiță

Un gând despre &8222;Rugămintea lui Cristi Borcea către toți dinamoviștii&8221;

Lasă un răspuns