Zero şanse pentru FC Argeş la returul cu Dinamo: ”Ce minune să mai viseze”

Succesul categoric obținut de Dinamo, 6-1, cu FC Argeș, în manșa tur a barajului de promovare/menținere în SuperLiga României i-a apropiat pe “câini” de primul eșalon, iar acum, dinamoviștii se pregătesc de meciul retur.

Partida este programată să se dispute pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni, sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:00.

FC Argeş este aproape retrogradată în Liga 2, după ce a pierdut fără drept de apel prima manşă a barajului și cum returul a fost mutat la Mioveni, şansele piteştenilor, deja mici, au scăzut şi mai mult în speranţa unei reveniri improbabile a scorului.

În meciul jucat pe Arena Naţională, FC Argeş a fost surclasată fără drept de apel de ”câinii” lui Ovidiu Burcă, scor 1-6.

Mai mult, la finalul partidei de la Bucureşti, fanii Argeşului şi-au ieşit din minţi şi au mers peste jucătorii pregătiţi de Bogdan Vintilă.

Astfel că şansele la o întoarcere incredibilă de scor sunt minime, mai ales în urma ultimei decizii venite dinspre clubul din Trivale.

Returul barajului cu Dinamo a fost mutat la Mioveni. O decizie care a surprins pe toată lumea și mulți au spus că le este teamă de fanii dinamoviști, care vor lua cu asalt stadionul. Cei de la Argeș se apără din nou. Asta după ce anunțaseră în primă fază că nu funcționează nocturna, acum piteștenii au găsit o altă scuză și mai amuzantă.

Aceștia spun că este de fapt vorba despre degradarea stadionului ”Nicolae Dobrin”.

Jean Vlădoiu, fost preşedinte la formaţia din Piteşti, a vorbit despre această situaţie inedită a mutării returului barajului la Mioveni.

De altfel, Vlădoiu nu îi dă nicio şansă fostei sale echipe de a întoarce în vreun mod soarta ”dublei” cu Dinamo, având în vedere haosul ce domneşte la gruparea din Trivale.

”Nu cred că am mai călcat pe stadionul ăla de doi ani. Am evitat zona aia. Nu ştiu absolut nimic, habar n-am. După părerea mea, oricum nu mai contează. Măcar să dai un gol.

Cei care conduc clubul trebuie să răspundă de această decizie. De suporteri nu mai ai de ce să te fereşti. Ei vin şi te susţin. Acesta e un lucru minor faţă de jocul pe care l-am văzut, care m-a enervat.

Adică munca mea de doi ani de zile… Dacă aş fi rămas acolo, cred că niciodată nu ajungeam în situaţia asta. Ce minune să mai viseze la ce atmosferă e acolo?”, a declarat Vlădoiu.

Jean Vlădoiu a ocupat funcţia de preşedinte al clubului FC Argeş pe o perioadă de aproximativ doi ani, între 30 decembrie 2020 şi 19 decembrie 2022.

Bilete pentru meciul cu FC Argeș

Dinamoviștii sunt pregătiți de asaltul final pentru revenirea în Liga 1, de aceea se vor deplasa în număr de 2.000 la Mioveni, pentru returul barajului de promovare/menținere, cu FC Argeș. În urma victoriei cu 6-1, din tur, Dinamo este favorită, sâmbătă, pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni, ora 21:00.

”Câinii” au 2.000 de bilete rezervate și se pot achiziționa direct de la stadioanele ”Nicolae Dobrin” din Pitești și ”Orășenesc” din Mioveni, după următorul program:

Programul caselor de bilete:

Joi: (01/06)

Interval orar: 14:00-17:00 (casele de bilete ale stadionului ”Nicolae Dobrin” din Pitești);

Vineri (02/06)

Interval orar: 14:00-17:00 (casele de bilete ale stadionului ”Nicolae Dobrin” din Pitești);

Sâmbătă (03/06)

Interval orar: 17:00 – până la începerea meciului (casele de bilete ale stadionului ”Orășenesc” din Mioveni)

20 lei costă un tichet de acces la FC Argeș – Dinamo.

CITESTE SI:

FC Argeș – Dinamo I Cum justifică gazdele mutarea meciului la Mioveni

Ce se întâmplă dacă Dinamo nu se prezintă la returul cu FC Argeș pentru a pierde la ”masa verde” cu 0-3?

FC Argeș – Dinamo I Informații despre biletele de acces. Vezi programul caselor de bilete

Un gând despre &8222;Zero şanse pentru FC Argeş la returul cu Dinamo: ”Ce minune să mai viseze”&8221;

Lasă un răspuns