Audio I Cristi Borcea, deranjat de criticele aduse în urma prezenței sale pe Arena Națională

Victoria la scor cu FC Argeș, 6-1, din turul barajului pentru promovare/retrogradare, a apropiat-o pe Dinamo de Liga 1.

Dinamo este cu un pas în Liga 1. Pe Arena Națională, cu aproximativ 25.000 de suporteri în tribune, ”câinii” au demolat-o pe FC Argeș, cu un categoric 6-1, grație golurilor lui Bena, Larrucea, Pop, Iglesias și Ghezali, cu o dublă. Astfel, returul de la Pitești, teoretic, ar trebui să fie doar o formalitate pentru Ovidiu Burcă și elevii săi.

Prezent pe Arena Națională și Cristi Borcea, fostul acționar a fost în prim plan la finalul partidei, a atras toate privirile și mulți au fost extrem de deranjați de acest aspect.

Se pare că toate articolele negative și reacțiile negative din ultimele zile l-au deranjat pe Cristi Borcea, conform declarațiilor sale.

“Divorțurile și operația pe cord sunt doar din cauza Dinamo! Voi nu mă știți? Eram acolo și seara și noaptea, și de Crăciun, și de Paște, la voi să știți că este ultima intervenție de Dinamo, nu mă mai interesează, m-a lăsat cu un gust amar și nu mă mai interesează indiferent de soarta lui Dinamo.

Mă bucur foarte mult pentru Dinamo și îmi doresc să trateze foarte serios promovarea, dar eu îl știu pe Burcă ca și jucător, și cu siguranță va trata promovarea foarte serios“, a spus Cristi Borcea la Radio Sport Total FM.

”Am avut de toate cât am fost la Dinamo, două divorțuri operație pe cord la 41 de ani, am suferit și am dus prea mult. Nu mai vreau să duc pentru Dinamo. Înainte când conduceam era Dinamo pe primul loc înaintea familiei. Acum pentru mine pe primul loc este familia și copiii mei, prioritățile sunt altele. Banii nu sunt o problemă, am muncit și am peste 2.500 de angajați și am dezvoltat societățile și tot principala sursă a mea, înainte de 89′, buteliile, uite că și acum tot buteliile sunt.

Întrebați jucătorii că nu aveau întârziere salariale, eu asta vă întreb: Cine din fotbal a ieșit pe câștig? Vă zic eu, nimeni! Uitați-vă acum la acționari că vor să facă investiții și să se bată la campionat, nu trebuie să vină de undeva cu 10 milioane de euro?

Noi atunci aveam 15 milioane de euro an de an, că știți că aveam 2 echipe, veneam cu bani din buzunar, în momentul când am plecat am renunțat la tot. I-am lăsat lui domnul Badea și Săvulescu, n-am avut eu trabă cu dl. Negoiță. Domnul Negoiță a venit după un an de zile după ce am plecat eu“, a mai spus Borcea.

Audio I Cristi Borcea: “M-a lăsat cu un gust amar!”

Bilete pentru meciul cu FC Argeș

Dinamoviștii sunt pregătiți de asaltul final pentru revenirea în Liga 1, de aceea se vor deplasa în număr de 2.000 la Mioveni, pentru returul barajului de promovare/menținere, cu FC Argeș. În urma victoriei cu 6-1, din tur, Dinamo este favorită, sâmbătă, pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni, ora 21:00.

”Câinii” au 2.000 de bilete rezervate și se pot achiziționa direct de la stadioanele ”Nicolae Dobrin” din Pitești și ”Orășenesc” din Mioveni, după următorul program:

Programul caselor de bilete:

Joi: (01/06)

Interval orar: 14:00-17:00 (casele de bilete ale stadionului ”Nicolae Dobrin” din Pitești);

Vineri (02/06)

Interval orar: 14:00-17:00 (casele de bilete ale stadionului ”Nicolae Dobrin” din Pitești);

Sâmbătă (03/06)

Interval orar: 17:00 – până la începerea meciului (casele de bilete ale stadionului ”Orășenesc” din Mioveni)

20 lei costă un tichet de acces la FC Argeș – Dinamo.

CITESTE SI:

Zero şanse pentru FC Argeş la returul cu Dinamo: ”Ce minune să mai viseze”

FC Argeș – Dinamo I Cum justifică gazdele mutarea meciului la Mioveni

Ce se întâmplă dacă Dinamo nu se prezintă la returul cu FC Argeș pentru a pierde la ”masa verde” cu 0-3?

Un gând despre &8222;Audio I Cristi Borcea, deranjat de criticele aduse în urma prezenței sale pe Arena Națională&8221;

Lasă un răspuns