Dorin Iacob, reacție acidă la adresa lui Borcea și Prunea

Pentru prima dată după 11 ani de zile, Cristi Borcea a venit la un meci a lui Dinamo. Fostul președinte și acționar, a fost prezent alături de fiul său și un prieten, pe Arena Națională, la meciul dintre Dinamo și FC Argeș, scor 6-1.

La finalul partidei, Cristi Borcea a afirmat că prietenul este un potențial nou investitor în Ștefan cel Mare.

În cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști, ”Dinamo 7/9” de la playsport, Dorin Iacob, consilierul administratorului special de la Dinamo, Vlad Iacob, a avut o reacție dură la adresa celor care au apărut alături de clubul nostru, după victoria fantastică cu FC Argeș. Cel mai vizat a fost Cristi Borcea.

Iacob este de părere că afaceristul doar a căutat să își facă imagine și l-a întrebat pe acesta de ce nu a susținut clubul la greu. Nici Prunea nu a fost iertat.

”Borcea trecea neobservat dacă nu îl observa presa. L-am salutat pe el, dar și pe Coni Varvara. Cu acesta am discutat a doua zi și mi-a spus ”Dorine, eu am spus în glumă că vreau să investesc”.

Noi mai discutasem pe acest subiect și vara trecută, când era vorba de acel proiect, cu Murad și ne spusese că nu are de gând să se bage. Mai în glumă, să nu se supere domnul Borcea, când am mers la loja lor și i-am văzut am zis ia uite, mă, l-a adus pe Coni ca să plătească loja.

Eu am făcut acel tur de forță, anul trecut, când am vrut să vorbesc direct cu unii oameni, să îi privesc în ochi. Pentru că observasem că toată lumea vroia binele lui Dinamo, dar apoi toți se urau între ei, toți se acuzau de diverse conspirații. De aceea am fost pe la domnul Badea, la Borcea, să văd și eu exact despre ce este vorba.

Mai ales că mereu când vorbeam cu diverși investitori, mereu spuneau că uite ce mi-a zis Borcea, dar știi ce vrea Badea, ce datorii mai apar etc. Am discutat cu Borcea și el îmi zicea că nu mai se poate face nimic, că trebuie luat tot de la zero.

Așa că să ne lase în pace, au ieșit acum la poză. El, sau dinamovistul Prunea, care s-a trezit și el acum la realitate. Le mulțumim acum că ne-au văzut. Poate era mai bine să ne vadă înainte, sau poate nu. Noi am fost ca Prâslea, am avut țepușele astea tot timpul, să nu dormim, să nu ne amăgim”, a declarat Iacob.

Dorin Iacob crede că la Dinamo s-a format o adevărată familie, între suporteri, echipă și actuala conducere, toți cei care au contribuit la renașterea clubului.

”A fost o mobilizare într-o familie, asta este lecția pe care am dat-o fotbalului românesc și celorlalte fotbalului. Din momentul acesta, cine crede că poate intra într-o familie ca impostor, cine va dori să atingă această familie, va fi repede reperat. La Dinamo de acum încolo nu mai merge.

Clubul s-a lăsat pe mâna unora sau altora, a ajuns doar pe mâna lor, au renăscut, au descoperit ce înseamnă să ții cu profesionalism, cu bani, cu rușini, cu umilințe. Dar a reușit să revină, lucru care se datorează tuturor, ca un trib. Nu mai poți veni peste ei”, a mai spus Iacob senior.

CITESTE SI:

Audio I Cristi Borcea, deranjat de criticele aduse în urma prezenței sale pe Arena Națională

Zero şanse pentru FC Argeş la returul cu Dinamo: ”Ce minune să mai viseze”

FC Argeș – Dinamo I Cum justifică gazdele mutarea meciului la Mioveni

Un gând despre &8222;Dorin Iacob, reacție acidă la adresa lui Borcea și Prunea&8221;

Lasă un răspuns