CCA a anunțat arbitrul de la FC Argeș – Dinamo București

Succesul categoric obținut de Dinamo, 6-1, cu FC Argeș, în manșa tur a barajului de promovare/menținere în SuperLiga României i-a apropiat pe “câini” de primul eșalon, iar acum, dinamoviștii se pregătesc de meciul retur.

Partida este programată să se dispute pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni, sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:00.

FC Argeş este aproape retrogradată în Liga 2, după ce a pierdut fără drept de apel prima manşă a barajului și cum returul a fost mutat la Mioveni, şansele piteştenilor, deja mici, au scăzut şi mai mult în speranţa unei reveniri improbabile a scorului.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre FC Argeș – Dinamo București, din data de sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:00, de pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Colţescu Sebastian (Bucureşti). Acesta va fi ajutat de asistenții Bobe Ionuţ Marius (Bucureşti) și Ghiciulescu Raul Constantin (Lugoj).

Arbitrii VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) și Popescu Adrian (Craiova).

CCA l-a desemnat observator pe Dorobanţu Marian (Buzău).

Dinamo a obținut dreptul de a juca în prima ligă!

Federaţia Română de Fotbal a adus, miercuri, precizări legate de procesul de licenţiere al cluburilor care doresc să evolueze în următoarea ediţie a Superligii, 2023/2024.

Administraţie de Licenţiere a FRF a anunţat lista celor 20 de cluburi care au reuşit să depună cu brio dosarul de licenţiere şi care au primit dreptul de a juca în Liga 1 la anul.

Dintre aceste 20 de echipe, doar 16 au dreptul de a evolua pe prima scenă a fotbalului românesc.

Printre acele 16 formații, se regăsește și Dinamo București.

Toate cele 16 cluburi care au participat în prima divizie în ultimul sezon, cele două promovate direct din Liga 2, Poli Iași și Oțelul Galați, și formațiile de la baraj, Dinamo și FC Buzău, au primit licență.

Astfel, informația venită dinspre FC Argeș, potrivit căreia echipa poate rămâne în SuperLigă chiar dacă pierde barajul pentru că un club are mari probleme financiare și nu va primi licența, nu este conformă cu realitatea.

Dinamo și FC Argeș s-au duelat luni, 29 mai, pe Arena Națională. ”Câinii roșii” au retrogradat la finele sezonului trecut și au luptat din răsputeri pentru a reveni în primul eșalon al României.

În urma victoriei cu 6-1, Dinamo este ca și promovată în SuperLigă, fiind greu de crezut că piteștenii ar putea întoarce rezultatul în returul programat pe 3 iulie, de la ora 21:00.

În celălalt meci de la baraj, Gloria Buzău și UTA Arad au remizat, scor 0-0. Returul dintre echipele lui Mircea Rednic și Adi Mihalcea este programat pe 4 iunie, de la ora 21:00.

CITESTE SI:

Moment cheie pentru Dinamo în calea către atragerea de investitori

Dorin Iacob, optimist cu privire la probarea planului de reorganizare

Ioan Andone, avertisment pentru Dinamo

Un gând despre &8222;CCA a anunțat arbitrul de la FC Argeș – Dinamo București&8221;

Lasă un răspuns