Avancronică I FC Argeș – Dinamo București

Returul din barajul de promovare/retrogradare în Superliga dintre FC Argeș și Dinamo se va disputa, astăzi, 3 iunie, de la ora 21:00 pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni.

FC Argeș a debutat cum nu se putea mai rau în barajul de promovare/retrogradare și a cedat la scor în fața lui Dinamo, 1-6, astfel că “violeții” au șanse mici în acest moment să își păstreze locul în Superliga.

După ce a prins în-extremis acest baraj, ținând cont de rezultatele limita pe care le-a obținut în finalul de play-out, FC Argeș s-a prezentat rușinos în Capitală, arătând multă dezorganizare, atât la mijlocul terenului cât și în apărare.

Se pare că problemele interne de ordin financiar au aprins vestiarul formației argeșene, însă acest lucru nu scuză reprezentația total neprofesionistă din jocul cu Dinamo.

De la argeșeni, nu mai puțini de 10 jucători vor absenta: Koubemba (suspendat), Rizzi (incert), M. Constantin, Straton, G. Crețu, Târcoveanu, Bertrand, Celestine, Donisa și D. Croitoru (neincluși în lot)

Sold out în câteva ore

Dinamo a primit 2.000 de bilete, ca urmare a unui protocol încheiat între cele două formații. Tichetele au fost puse în vânzare miercuri seară, iar Dinamo a anunțat joi că s-au epuizat toate.

În doar câteva ore de la deschiderea caselor de bilete, la stadionul ”Nicolae Dobrin”, fanii lui Dinamo au cumpărat toate tichetele.

Meciul FC Argeș – Dinamo poate fi urmărit și în sala Dinamo din Ștefan cel Mare

Clubului Sportiv Dinamo anunțat că suporterii dinamoviști vor putea viziona meciul și în sala Dinamo. Organizând un eveniment de vizionare, prin montarea uni ecran uriaș de peste 12 metri. Accesul va fi liber, începând cu ora 20:00.

De partea cealaltă, la nici 1 an distanță, Dinamo joacă din nou un meci de baraj, de această dată în speranța că se poate reîntoarce în Superliga, și iată că eforturile făcute de “câini” în partida cu FC Argeș au adus-o mai aproape ca niciodată de primul eșalon.

Aflata într-o seara perfectă, Dinamo și-a surclasat combatanta pe Național Arena, scor 6-1, unde nu a avut nicio emoție în privința câștigării partidei, iar fără îndoială, Ghezalli a fost omul jocului, cu o dubla și două assist-uri.

Echipa s-a motivat cu totul diferit față de partida de la Iași unde a cedat cu 1-4 și implicit promovarea directă, dar iată că a găsit resursele necesare să facă un meci mare în turul de baraj.

”Ne așteaptă un meci important. Deși toată lumea spune că soarta calificării este jucată, pentru noi mâine va fi un meci extrem de dificil tocmai din această pricină, că toată lumea se gândește că zarurile sunt deja aruncate. Întâlnim un adversar rănit în orgoliu, care dorește să arate mâine că fața lui nu este cea din meciul tur.

Sunt convins că băieții sunt conștienți că am ajuns într-un moment pentru care am luptat foarte mult și mâine vor fi la potențialul lor maxim și să arătăm cea mai bună variantă a noastră”, a declarat Ovidiu Burcă la conferința premergătoare meciului cu piteștenii.

Ovidiu Burcă nu se va putea baza în această seară pe A. Bani, R. Patriche și A. Bordușanu, toți trei fiind indisponibili.

ECHIPE PROBABILE

Argeș: Micle – Tofan, Turda, Zebici, Vianna – Mimito, Meza Colli, Jakolis – Bassong, Garita, Calcan;

DINAMO: Dujmovic – Moura, Giafer, Larrucea, Bena, Amzăr – I. Roșu, Iglesias, N. Roșu – Al. Pop, Ghezali.

Partida va fi arbitrată de Colţescu Sebastian, ajutat de Bobe Ionuţ Marius și Ghiciulescu Raul Constantin. Arbitrii VAR: Flueran Viorel Nicusor și Popescu Adrian.

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

Partida va fi televizată de: DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. Pentru dinamoviștii dinafara României, partida poate fi urmărită în direct pe canalul FRF.TV.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la FC Argeș – Dinamo București

Moment cheie pentru Dinamo în calea către atragerea de investitori

Dorin Iacob, optimist cu privire la probarea planului de reorganizare

Un gând despre &8222;Avancronică I FC Argeș – Dinamo București&8221;

Lasă un răspuns