Poziția oficială a lui Zăvăleanu referitoare la stadionul pe care va juca Dinamo în Liga 1

Succesul categoric obținut de Dinamo, 6-1, cu FC Argeș, în manșa tur a barajului de promovare/menținere în Liga 1 a României i-a apropiat pe “câini” de primul eșalon.

Chiar dacă piteștenii au cerut retragerea licenței lui Dinamo, este puțin probabil ca acest lucru să se concretizeze, astfel că echipa promovată în Liga 1 se va decide după returul barajului, programat astăzi, de la 21:00.

Cu Dinamo, la doar un pas de promovare, s-a spus că echipa noastră nu va mai putea juca meciurile de pe teren propriu pe Stadionul ”Arcul de Triumf” din cauză că sistemul VAR nu poate fi implementat pe această arenă.

Întrebat despre acest lucru, Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului nostru, a transmis că, în opinia sa, Dinamo va continua să joace pe arena cu o capacitate de opt mii de spectatori.

”Eu sper că vom juca în continuare pe ’Arcul de Triumf’. Eu cred că am făcut cinste numelui de Dinamo și ne-am prezentat foarte frumos.

Nu ar avea de ce să fie discuții pentru următorul sezon”, a spus Răzvan Zăvăleanu la emisiunea Liga Digi Sport.

Răzvan Zăvăleanu, reacție dură după ce FC Argeș a cerut ca Dinamo să rămână făcă licența de Superliga: ”Patetic! Se agață ca înecatul de pai”

Administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a reacționat după ce FC Argeș a solicitat oficial ca roș-albilor să le fie retrasă licența de Liga 1.

Clubul din Trivale a cerut FRF ca Dinamo să rămână fără licența pentru prima ligă, legându-se de planul de reorganizare al clubului nostru.

Administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, nici nu a dorit să intre în amănunte și a ales să îi liniștească pe fanii ”câinilor”, cărora le-a transmis că solicitarea piteștenilor este neîntemeiată.

”Nu mă pune pe gânduri, dar nici nu mă amuză. Mi se pare patetic ce s-a întâmplat. Îl cunosc pe domnul Tudose drept un om serios și chiar mă miră o astfel de inițiativă, nu m-aș fi așteptat.

Cred că lucrurile trebuie privite cu bărbăție, cu decență, și să își asume fiecare cu sportivitate rezultatele. Tertipurile acestea nu au cum să țină. Să nu credeți că cei de la Licențiere sunt nebuni și își asumă pentru unul sau altul niște lucruri în afara contextului regulamentar. Se agață ca înecatul de pai pe niște lucruri care nu au nicio relevanță juridic și regulamentar și ar fi trebuit să nu o facă. Era mai frumos pentru ei.

Cred că nu și-au estimat deloc corect șansele din punct de vedere legal și regulamentar. Nici nu are rost să ne aplecăm foarte tare asupra subiectului, nu are niciun fel de relevanță”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Avancronică I FC Argeș – Dinamo București

CCA a anunțat arbitrul de la FC Argeș – Dinamo București

Moment cheie pentru Dinamo în calea către atragerea de investitori

Un gând despre &8222;Poziția oficială a lui Zăvăleanu referitoare la stadionul pe care va juca Dinamo în Liga 1&8221;

Lasă un răspuns