Reacția lui Răzvan Zăvăleanu după ce FC Argeș a cerut retragerea licenței

Cu un pas și jumătate în Liga 2 după înfrângerea fără drept de apel din turul barajului de menținere/promovare, FC Argeș speră să evite retrogradarea la masa verde, solicitând anularea licenței lui Dinamo, dar demersul nu are nicio șansă de reușită.

Motivul a fost dezvăluit Răzvan Zăvăleanu, care a și ieșit la atac înaintea returului barajului.

”Doar disperarea i-a împins să facă acest lucru, nu se bazează pe nimic sau se bazează pe niște informații eronate.

Din ce am văzut își bazează plângerea pe faptul că nu a fost nimic modificat, dar noi avem un plan care e activ, e în regulă. Nu văd niciun fel de problemă, e vorba despre o disperare și o lipsă de fair-play.

Dosarul a fost analizat cu atenția, iar anul acesta nu a fost nici măcar atât de problematic, anul trecut a fost mult mai dificil, să ne amintim.

Cred că și din punctul de vedere al formei, pentru că nu au respectat termenele de la TAS, nu au niciun fel de șansă. Nu știu de ce au făcut lucrul acesta”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

”Noi am fost de acord să mutăm meciul la Mioveni, deși nici nouă nu ne-a picat bine și nici suporterilor noștri. Fiecare club își face propriul dosar de licențiere, care e verificat.

Anul trecut, îmi amintesc foarte bine, Dinamo a avut un mic eveniment, când un arbitru a scos golul valabil din poartă a lui Matei. Noi mergem să ne jucăm șansa, nu mai e nicio problemă, ne-am văzut de treabă și ne vedem de treabă și acum.

Momentan, modificarea de plan nu a intrat în vigoare, noi încă suntem pe vechiul plan. Noi inclusiv în sezonul trecut am jucat în baza planului făcut. N-ar mai trebui să vorbim mult pe subiectul ăsta”, a continuat Răzvan Zăvăleanu.

”Ei se agață de un fir de pai, dar eu spun să ne vedem de treaba noastră. Știu, sunt o mulțime de discuții în cadrul intern al clubului, e foarte urât că au făcut un asemenea gest.

Noi am fi vrut să jucăm pe un stadion mai mare, a fost alegerea lor, dar am fost de acord cu ei, pentru că ei își administrează meciurile.

La anul sper să jucăm pe Arcul de Triumf. Eu cred că am făcut cinste numelui de Dinamo și ne-am prezentat frumos pe Arcul de Triumf și nu ar avea de ce să apară discuții pentru sezonul viitor”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Vlad Iacob iese la atac după ce FC Argeș a cerut retragerea licenței lui Dinamo

Prin intermediul administratorului special Vlad Iacob, Dinamo a publicat un comunicat pe Facebook intitulat ”Totul se joacă pe teren!”.

”Câinii” susțin că licența lor pentru Liga 1 nu mai poate fi contestată, întrucât termenul pentru astfel de cereri a expirat, și că există un plan de reorganizare deja aprobat de instanță.

”În primul rând, termenul de contestație pentru acordarea licenței cluburilor a fost depășit, încă din data de 31 mai. Orice contestație ulterioară este considerată tardivă.

În al doilea rând, clubul Dinamo 1948 S.A. a obținut licența pentru Liga I prin prisma existenței unui plan de reorganizare deja aprobat de către instanța competentă, în conformitate cu care societatea funcționează astăzi. Demersurile actuale făcute de către club și administratorul judiciar sunt în vederea modificării planului în vigoare.

Totodată, cu privire la pretinsele creanțe menționate de către FC Argeș, acestea au fost evaluate atât de către instituția competentă de acordare a licențelor, anume Federația Română de Fotbal, cât și de un auditor independent, extern, contractat de către aceasta.

Concluzia la care au ajuns ambele părți este că Dinamo 1948 S.A. îndeplinește integral cerințele de licențiere pentru Liga I, sezonul competițional 2023-2024”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

CITESTE SI:

Poziția oficială a lui Zăvăleanu referitoare la stadionul pe care va juca Dinamo în Liga 1

Avancronică I FC Argeș – Dinamo București

CCA a anunțat arbitrul de la FC Argeș – Dinamo București

2 gânduri despre &8222;Reacția lui Răzvan Zăvăleanu după ce FC Argeș a cerut retragerea licenței&8221;

Lasă un răspuns