Ovidiu Burcă, prima reacţie după ce Dinamo a promovat în Liga 1

Dinamo a învins-o cu scorul de 8-5 pe FC Argeş, la general, la barajul de menţinere/promovare în Liga 1. Astfel, ”câinii” revin în prima ligă la un an distanţă după ce au retrogradat istoric.

Imediat după meciul de la Mioveni, Ovidiu Burcă a făcut spectacol total. Întrerupt în timpul interviului de jucătorii săi, antrenorul “câinilor” a cântat şi a dansat în faţa camerelor, apoi a mers în faţa galeriei pentru a sărbători promovarea echipei.

Ulterior, antrenorul ”câinilor” a oferit declaraţii, mărturisind că înfrângerea suferită în faţa celor de la FC Argeş, în returul barajului, a fost cel mai dulce eşec din cariera lui. De asemenea, acesta a transmis faptul că oficialii din conducere le-au oferit linişte jucătorilor, având un mesaj şi pentru suporteri.

”Cea mai frumoasă înfrângere din viaţa mea. Datorită unor nebuni suntem aici. Indiferent prin ce a trecut clubul, au rămas aici. Băieţii aceştia sunt fantastici. Cum i-am găsit, şi cum am terminat, a fost o poveste fantastică. Dacă nu crezi în miracole, nu se întâmplă.

Sunt fericit pentru ei, au fost ani de zile în care ne-am chinuit. Fanii au susţinut financiar clubul, n-au renunţat niciodată. Oricât a fost de greu, mereu am crezut. A fost greu, dar odată ce am găsit conexiunea cu suportrii, a ieşit magie.

La fotbal e posibil orice, azi a fost o partidă complicată. În general, eu rămân calm. A fost greu, începutul reprizei a doua a fost greu. Şi eu am trecut prin multe să ajung aici. În 2003 când am terminat fotbalul, am zis că vreau să ofer ceva fotbalului românesc. Eu m-am ambiţionat să cred în principiile mele. Sunt foarte mâhnit de ceea ce s-a întâmplat zilele trecute.

Atitudinea celor de la FC Argeş a fost total lipsită de respect (n.r. au cerut retragerea licenţei lui Dinamo). E greu când pierzi. Atitudinea lor a fost de înfrânţi. Au trimis scrisori către FRF. Dar s-a făcut dreptate, un club care n-a făcut ceea ce trebuie anul astă, merge acasă, şi o ia de la capăt. Dar mi-au lăsat un gust amar.

Am spus-o mereu, am jucat fotbal să învăţ să fiu antrenor. Acesta a fost visul meu dintotdeauna. La cum am preluat lucrurile aici, sunt lucruri total schimbate. Oamenii ne-au dat linişte. O să sărbătorim trei zile şi trei nopţi”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului cu FC Argeș.

Fanii lui Dinamo au invadat terenul, după ce echipa a promovat

Fanii lui Dinamo au invadat terenul, după ce echipa a promovat în Liga 1! Imaginile bucuriei „câinilor” sunt de nedescris, după barajul câştigat cu 8-5, la general, cu FC Argeş.

Ovidiu Burcă a reuşit imposibilul şi a readus-o pe Dinamo în Liga 1, la un sezon distanţă după ce echipa a retrogradat istoric.

Imediat după fluierul final de meci din returul cu FC Argeş, fanii lui Dinamo au invadat terenul, pentru a se bucura alături de jucătorii lui Ovidiu Burcă.

Încă din timpul meciului, suporterii au început sărbătoarea. La începutul reprizei secunde, fanii au aprins artificii pe arena de la Mioveni, acolo unde s-a desăşurat returul cu argeşenii.

Mulţi dintre fani au mers direct la Ovidiu Burcă, pe care l-au îmbrăţişat după performanţa reuşită pe banca echipei echipei noastre.

CITESTE SI:

Nu a mai rezistat și a sărit la bătaie cu fanii lui Dinamo

Video I Lacrimi de bucurie la Mioveni. Retur cu emoţii cu argeşenii

Video I PROMOVARE ! ”Câinii” revin în Liga 1

Un gând despre &8222;Ovidiu Burcă, prima reacţie după ce Dinamo a promovat în Liga 1&8221;

Lasă un răspuns