După revenirea în Liga 1, ”câinii” țintesc sus! Ce urmează pentru Dinamo

Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş de menţinere/promovare în Liga 1, astfel că a revenit în primul eşalon, după un sezon petrecut în liga secundă.

Odată cu promovarea în Liga 1, conducerea lui Dinamo are acum alte bătălii de dus, unele la nivel juridic. Trebuie să scape de interdicția la transferuri, să atragă noi sponsori, dar Vlad Iacob este optimist.

Administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob a oferit declarații la cald după ce echipa din „Ștefan cel Mare” a ieșit triumfătoare din barajul cu FC Argeș și a promovat. La capătul unui sezon în care nimeni nu îi dădea nicio șansă, Dinamo a reușit imposibilul, iar Vlad Iacob transmite că situația nu se va schimba nici în sezonul viitor. Dinamo nu se va mulțumi doar cu revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, ci va ataca play-off-ul încă din sezonul 2023 – 2024.

”Sună aproape incredibil, e aproape neverosimil. Cred că toată suflarea dinamovistă a trăit niște sentimente excepționale.

Vreau să le transmit suporterilor un mesaj de mulțumire. Au ținut acest club în viață când nu exista nimeni, niciun sponsor, niciun investitor. E meritul lor că au salvat clubul. Am reușit să ajungem în competiția în care Dinamo trebuie să fie!

Am spus și la începutul sezonului, credeam că avem o șansă pentru promovare. Mulți dintre oameni nu au ieșit în fața camerelor, au lucrat în liniște.

Am avut mare încredere în Ovidiu, în jucătorii pe care i-am transferat. Am avut încredere că ne putem califica în play-off și că putem obține această performanță extraordinară”, a spus Vlad Iacob.

”Aveam două planuri la care lucrăm de câteva săptămâni. Acum mergem pe cel mai fericit dintre ele. Va fi mult de muncă, sunt chestiuni de rezolvat foarte rapid.

Trebuie să începem cu recrutarea, e cel mai important aspect. Apoi să reorganizăm clubul la nivel intern. Trebuie să readucem fanii aproape de club. Dacă îi vom avea și în Liga 1 atât de aproape, sunt convins că putem ajunge în prima parte a clasamentului.

De ce nu, să visăm frumos… nu vreau să fac declarații prea ambițioase”, a mai transmis Vlad Iacob.

CITESTE SI:

De câte transferuri are nevoie Dinamo pentru Liga 1

Deniz Giafer, foarte fericit după promovarea lui Dinamo în Liga 1

Ovidiu Burcă, prima reacţie după ce Dinamo a promovat în Liga 1

Un gând despre &8222;După revenirea în Liga 1, ”câinii” țintesc sus! Ce urmează pentru Dinamo&8221;

Lasă un răspuns