Prima reacție a lui Eugen Voicu, după promovare lui Dinamo în Liga 1

Dinamo a reușit sâmbătă seară promovarea în Liga 1, iar ”haita” a dat drumul la fiestă, în ciuda înfrângerii de la FC Argeș, scor 2-4.

La finalul meciului de la Mioveni, Eugen Voicu, unul dintre noii investitori, a recunoscut că a avut emoții privind obținerea promovării, că această reușită este una formidabilă și le-a transmis suporterilor să nu-și mai facă griji, fiindcă Dinamo nu va mai ajunge în Liga 2.

”Este o etapă formidabilă, cred că puțini au crezut în această revenire, însă s-a întâmplat minunea, să spunem, iar la Dinamo vor mai fi minuni în continuare. Suporterii să se aștepte în noul sezon la un joc îmbunătățit constant, bun și tot mai bun.

Evident că vom încerca o clasare cât mai bună, cu siguranță nu vom retrograda, nu va fi problema aceasta, dar nici nu vom câștiga campionatul. Însă țelul suprem este să câștigăm cât de repede primul campionat.

Am avut emoții, evident. Știam că va fi un joc aprig, dar obiectivul nostru era să promovăm și am promovat. Știam că e foarte greu să remonteze un asemenea handicap, însă, în fotbal, totul e posibil.

Suporterii mă impresionează de fiecare dată și sunt principalul motiv pentru care am decis să mă alătur acestui club”, a spus Eugen Voicu la finalul meciului cu FC Argeș.

CITESTE SI:

După revenirea în Liga 1, ”câinii” țintesc sus! Ce urmează pentru Dinamo

De câte transferuri are nevoie Dinamo pentru Liga 1

Deniz Giafer, foarte fericit după promovarea lui Dinamo în Liga 1

2 gânduri despre &8222;Prima reacție a lui Eugen Voicu, după promovare lui Dinamo în Liga 1&8221;

Lasă un răspuns