Emoții pentru Andrei Nicolescu în returul cu FC Argeș

Dinamo a pierdut returul barajului de menținere / promovare în Liga 1, însă și-a asigurat calificarea în primul eșalon fotbalistic, grație succesului categoric obținut în prima manșă, 6-1 la București. Cu 8-5 la general, echipa noastră revine în Liga 1 după un an de pauză.

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a oferit primele reacții la cald, după ce echipa antrenată de Ovidiu Burcă a obținut promovarea în Superliga României.

Oficialul din Ștefan cel Mare, a recunoscut că a avut mari emoții, de câte s-a implicat la Dinamo. S-a temut că promovarea poate fi scăpată printre degete.

”Am trăit în acest meci mai multe emoții decât am trăit în tot acest sezon. Meciul acesta ne-a arătat că nu suntem atât de puternici pe cât am arătat în meciul tur și că avem multe de îmbunătățit și că trebuie să fim foarte atenți la aceste greșeli pe care le-am făcut astăzi, să nu le repetăm în viitor, să ne pregătim, pentru că Liga 1 e o altă poveste.

M-am temut un pic în momentul în care, în repriza a doua am văzut două goluri, unul după altul, dar nu m-am temut pentru scorul care era pe teren, ci pentru modul în care abordăm noi această situație.

Dar după aia m-am liniștit, pentru că am văzut că băieții încep să joace fotbal. În momentul în care noi jucăm fotbal am creat probleme, am arătat că suntem o echipă mai bună.

Din păcate, ne-a fost foarte frică, nu știu de ce, dar a fost o presiune enormă pe toți jucătorii, pe toată lumea și, cumva, nu am gestionat-o atât de bine. Dar nu mai contează, suntem fericiți astăzi.

Suporterii să se aștepte la un fotbal plăcut, la un sistem bun și la un sezon fără nicio emoție la retrogradare”, a spus Andrei Nicolescu la finalul meciului cu FC Argeș.

Video I FC Argeș – Dinamo 4:2

@doar_dinamo_official

”Câinii” înapoi în Liga 1! FC Argeș – 4:2 (scor la general 5-8)

♬ original sound – Doar Dinamo Official – Doar Dinamo Official

ECHIPELE DE START

FC Argeș: Straton – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Vianna – Calcan, Bassong, Zebic, Pîrvu – Jakolis – Garita;

Rezerve: Micle – Biai, Moisie, Ene, Oprescu, Dinoci, Ciuciulete, Manole, Celestine.

DINAMO: Dujmovic – Moura, Giafer, Bena, Gorka, Amzăr – Iglesias, N. Roșu, I. Roșu – Ghezali, Pop;

Rezerve: Rezerve: Oncescu, A. Bani, A. Florescu, V. Borcea, Țîră, D. Irimia, A. Irimia, Al. Șerban, Buleică.

CITESTE SI:

Prima reacție a lui Eugen Voicu, după promovare lui Dinamo în Liga 1

După revenirea în Liga 1, ”câinii” țintesc sus! Ce urmează pentru Dinamo

De câte transferuri are nevoie Dinamo pentru Liga 1

Un gând despre &8222;Emoții pentru Andrei Nicolescu în returul cu FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns