Noapte alb – roșie! Petrecerea continuă și duminică

Dinamo a revenit în SuperLiga după doar un an petrecut în liga secundă!

Barajul de de menținere / promovare în Liga 1, cu FC Argeș va rămâne în memoria dinamoviștilor drept o amintire frumoasă. În ciuda eșecului din returul cu piteștenii, scor 2-4 (6-1 în tur), „câinii” au promovat în Liga 1. Ovidiu Burcă și elevii lui au declanșat petrecerea chiar pe tărâm argeșean, apoi au pornit spre București.

Pe drumul către casă, delegația alb-roșie a fost oprită de fani în drumul spre București, a sărbătorit în benzinării, intersecții, sute de fani, cei care i-au urmat de la Mioveni, dar și alții strânși pe drum, au făcut show.

Torțe, artificii și cântece strigate din voci deja răgușite i-au acompaniat pe ”câinii” lui Burcă. Fotbaliștii au intrat în hora suporterilor!

Convoiul dinamovist, unul extrem de gălăgios, a ajuns la arena din Ștefan cel Mare la ora 02:50. Ovidiu Burcă a fost dirijor și de această dată. A ocupat locul din față al autocarului, lângă șofer, și a dat tonul scandărilor.

Ajunși în ”Groapă”, întreaga suflare dinamovistă a asistat la spectacolul de artificii și de lumini în Ștefan cel Mare.

Petrecerea fanilor dinamoviști va continua și duminică, în Parcul Dinamo. Fanii sunt așteptați începând cu ora 17:00 pentru a sărbători promovarea în SuperLiga.

Sâmbătă a mai existat un moment special în complex. În sala Dinamo a fost difuzat meciul cu FC Argeș pe un ecran imens. Peste 300 de fani au asistat la eveniment.

CITESTE SI:

Emoții pentru Andrei Nicolescu în returul cu FC Argeș

Prima reacție a lui Eugen Voicu, după promovare lui Dinamo în Liga 1

După revenirea în Liga 1, ”câinii” țintesc sus! Ce urmează pentru Dinamo

Un gând despre &8222;Noapte alb – roșie! Petrecerea continuă și duminică&8221;

Lasă un răspuns