Răzvan Patriche, după cea dea șasea promovare: “E un vis!”. Ce șanse sunt să rămână la Dinamo

Dinamo revine în SuperLiga după doar un sezon în liga secundă! După barajul cu FC Argeș, scor 8-5 la general.

Astfel ”haita” lui Ovidiu Burcă va evolua în prima ligă, dar Răzvan Patriche e la final de contract cu Dinamo, iar căpitanul ”câinilor” încă nu știe dacă o să continue la echipă și din vară.

Răzvan Patriche, ajuns la 37 de ani, spune că încă nu a discutat cu nimeni din conducerea clubului, dar că vrea să rămână la echipă.

“Să vedem. Mie îmi expiră contractul pe 30 iunie și nu am discutat nimic cu conducerea încă. Eu mi-aș dori să continui. Ei știu mai bine cum își fac planul pentru anul viitor și probabil au așteptat să vadă dacă vom promova sau rămânem în Liga 2.

Cum să nu îmi doresc?! Pentru mine e un vis că am ajuns să joc la Dinamo, să fiu căpitan și să mai și promovez. Cred că anul acesta a fost cel mai frumos din cariera mea și am fost în Liga 2, nu în Liga 1!”, a spus Patriche.

Fundașul a vorbit și despre dificultățile pe care actualul lot le-ar avea în prima ligă.

“Eu zic că e nevoie de transferuri, dar cred că nu ne facem de râs nici cu lotul acesta. S-a format un grup foarte bun, dar mai avem nevoie de întăriri pentru Liga 1. Avem echipă, altfel nu ajungeam să promovăm și le promit eu suporterilor că nu facem de râs.

Ghezali ne-a ajutat extraordinar și Iglesias, Bani, Neluț Roșu. A fost un sezon excepțional pentru toată lumea și am demonstrat că avem valoare”, a mai spus Patriche.

CITESTE SI:

Video I Artizanii promovării în SuperLiga prezentați pe stadionul Dinamo

Video I Eugen Voicu, promisiune făcută suporterilor dinamoviști: ”Vom crește caractere”

Video I CS Dinamo, primul cadou după revenirea ”câinilor” în Liga 1

Un gând despre &8222;Răzvan Patriche, după cea dea șasea promovare: “E un vis!”. Ce șanse sunt să rămână la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns