Anunțul categoric a lui Andrei Nicolescu + Provocare către suporteri

Dinamo a revenit în Liga 1 după ce a trecut de FC Argeș în barajul de promovare (8-5 la general).

Echipa noastră a stat doar un an în “purgatoriul” ligii secunde și sunt din nou gata să se ia la trântă cu rivalele istorice.

Duminică, 4 iunie, pe stadionul din „Ștefan cel Mare” a avut loc festivitatea organizată de Dinamo după revenirea în Superliga.

În cadrul festivității, unul dintre acționarii clubului, Andrei Nicolescu, a dat detalii despre ce va urma pentru formația alb-roșie. Acesta spune că șefii vor rezolva problema cu interdicția la transferuri și Dinamo poate face o surpriză în viitorul sezon.

”Nimeni nu credea în promovare. Această provocare a fost un examen foarte greu. Și l-am trecut. Anul viitor vom avea o nouă provocare și o vom trece. Vom rezolva interdicția la transferuri și vom face transferuri. Și vom face transferurile de care nevoie, nu vom aduce nume. Vom aduce transferurile care ne vor ajuta.

La debutul noului sezon, vom fi pregătiți 70-80%. Fanii să înțeleagă asta. La 100% vom fi cam la o lună și jumătate de la începerea campionatului. Acum e târziu. Celelalte au un plan și știu cu cine discută. Noi abia sâmbătă seară am început să lucrăm pentru noul sezon.

Dar sistemul în care vom funcționa va face ca Dinamo să fie o surpriză plăcută. Aș vrea să cred că vom fi la locurile 8-10. Dar dacă Ovidiu Burcă va fi inspirat, putem face o surpriză plăcută”, a spus Andrei Nicolescu.

Totodată, Andrei Nicolescu, le lansează o provocare suporterilor înainte de noul sezon.

Întrebat fiind de stadionul pe care echipa va juca, după ce anul trecut, în liga secundă, echipa a evoluat la Clinceni, pe Arcul de Triumf sau pe Arena Națională, acesta spune că dacă fanii vor achiziționa 15.000 de abonamente, atunci formația bucureșteană va juca toate partidele pe cea mai mare arenă a țării.

“Eu cred că suporterii lui Dinamo sunt în stare și vor depăși un număr de 15.000 de abonament. Eu promit că dacă reușim să atingem numărul acesta toate meciurile o să fie pe Arena Națională. Noi o să revoluționăm ceea ce se întâmplă în fotbalul din România.

Argumentele mele nu sunt vorbele, ci cei 25.000 de suporteri care au făcut o atmosferă incredibilă pe Arena Națională. Fotbalul românesc are nevoie de asta. Noi, împreună, ca familie, putem să realizăm ce nu s-a realizat în fotbalul românesc.

Putem să avem o experiență frumoasă pe Arena Națională până se face noul stadion”, a mai spus Andrei Nicolescu.

CITESTE SI:

Răzvan Patriche, după cea dea șasea promovare: “E un vis!”. Ce șanse sunt să rămână la Dinamo

Video I Artizanii promovării în SuperLiga prezentați pe stadionul Dinamo

Video I Eugen Voicu, promisiune făcută suporterilor dinamoviști: ”Vom crește caractere”

2 gânduri despre &8222;Anunțul categoric a lui Andrei Nicolescu + Provocare către suporteri&8221;

Lasă un răspuns