Analiza lui Ovidiu Burcă a meciurilor de baraj cu FC Argeș: ”Multă adrenalină”

Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş de menţinere/promovare în Liga 1, astfel că a revenit în primul eşalon, după un sezon petrecut în liga secundă.

Asta datorită unui antrenor care a dovedit că merită să stea pe banca tehnică din Ștefan cel Mare. Ovidiu Burcă (43 de ani), a fost primit cu neîncredere în momentul în care a preluat banca tehnică a echipei, dar a reușit ceea ce părea imposibil, promovarea cu Dinamo în prima ligă.

Ovdiu Burcă a tras concluziile după ce a reuşit promovarea în Superligă şi a avut o reacţie cu privire la incidentul cu Valentin Lazăr (33 de ani), atunci când fostul jucător a arătat întregii lumi subcultura care îi conduce gesturile și viața în sine.

”A fost un meci foarte greu pentru mine, mă va urmări foarte multă vreme. Multă adrenalină, abia a doua zi, după 24 de ore, am putut să fac analiza meciului.

E un meci din care trebuie să învăţăm. Pentru mine foarte important e procesul, nu destinatia, şi nu pot să trec foarte uşor peste momentul Mioveni.

În tur, la 6-1, am avut două ratări foarte mari. Simţeam cumva calitatea individuală a celor de la FC Argeş. Ştiam că nu mai pot să întâlnesc FC Argeş ca în momentul ăla. Am încercat să conştientizez în săptămâna ulterioară meciului retur.

Ei au venit fără nimic de pierdut. La 2-0 e momentul ăla psihologic, ratarea aia (n.r. a lui Jakolis), nu ştiu. Nu pot să explic ce a fost în sufletul meu. După vine pauza, iar în repriza a doua au venit şi acele goluri.

Dar meciul ăsta a fost cumva cum a fost întreg sezonul nostru, un carusel de emoţii. Scorul acela (n.r. 6-1) nu şi l-a putut imagina nimeni.

A trebuit să inventez lucruri, aşa a apărut şi poziţia aia a lui Ghezali ca al doilea vârf. Aspectul cel mai important cred că este faptul că nu am rămas în niciun moment blocaţi”, a declarat Burcă, pentru Orange Sport.

De asemenea, Ovidiu Burcă a vorbit şi despre incidentul cu Valentin Lazăr, petrecut la începutul acestui an, atunci când fostul angajat a lui Dinamo a aruncat cu două perechi de chiloţi de damă înspre banca tehnică a echipei.

”Mă felicit că am avut o reacţie extrem de calmă. Am făcut şi progrese în acest sens În mod normal, dacă m-ar fi întâlnit acum… Sunt oltean, noi suntem mai aprigi. Acum aş fi avut o cu totul altă reacţie.

Dar faptul că am rămas calm şi detaşat de mizeria pe care a făcut-o, m-am felicit pentru că mi-am dat seama că am trecut la un nivel în care pot să-mi gestionez furia, anumite emoţii, ceea ce cred eu că e important pentru un antrenor”, a adăugat antrenorul lui Dinamo.

CITESTE SI:

Primul dinamovist care anunță că va rămâne în Ștefan cel Mare și în sezonul următor

Dinamo și-a stabilit bugetul pentru Superligă

Care este viitorul lui Ovidiu Burcă în Ștefan cel Mare

Un gând despre &8222;Analiza lui Ovidiu Burcă a meciurilor de baraj cu FC Argeș: ”Multă adrenalină”&8221;

Lasă un răspuns