Primul dinamovist care anunță că va rămâne în Ștefan cel Mare și în sezonul următor

După doar un an petrecut în Liga a 2-a, Dinamo a reușit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, ca urmare a unui baraj câștigat în fața celor de la FC Argeș, scor 8-5 la general.

Am sărbătorit revenirea pe prima scenă fotbalistică, dar bucuria va fi înlocuită în curând de grijile pregătirii noului sezon.

După o scurtă vacanţă, câinii se vor întoarce la antrenamente pentru a fi în formă maximă la momentul debutului noii ediţii a Superligii.

Cu interdicţie la transferuri în acest moment principala preocupare a conducerii din Ştefan cel Mare va fi păstrarea întregului grup care a reuşit performanţa revenirii în prima divizie, după doar un an în eşalonul secund. Una dintre veştile bune după returul cu FC Argeş a fost reprezentată de anunţul rămânerii la Dinamo a lui Neluţ Roşu.

Mijlocașul a spus că înțelegerea lui cu Dinamo s-a prelungit automat, după ce echipa noastră a promovat în Superliga după o pauză de un sezon.

”A fost un an foarte greu, după 8 etape lumea ne vedea mai mult la retrogradare. După, ușor am reușit să ne arătăm valoarea. Am făcut o figură frumoasă, o echipă tânără care a crezut în această promovare.

Cred că toată lumea a început să creadă pe parcurs. După începutul slab, nici suporterii nu mai știau ce să creadă. Mister a reușit să ne motiveze și să ne transmită încrederea lui și așa am reușit să promovăm.

(n.r. – despre prelungirea contractului) Da, am avut o clauză în contract. În cazul în care promovam, mi se prelungea contractul cu încă un an. Când am venit la Dinamo, mai aveam un an de contract cu Voluntari. Am renunțat la mulți bani ca să vin la Dinamo.

În primul rând, eu mă bucur că am reușit să aducem această fericire pe chipul suporterilor. Atmosfera a fost extraordinară, nu am mai trăit așa ceva. Cred că fanii lui Dinamo au arătat că Dinamo este printre cele mai iubite echipe din țară”, a anunțat Neluț Roșu.

Neluţ Roşu a ajuns la Dinamo în vara anului trecut de la Concordia Chiajna.

Mijlocașul central a evoluat în 33 de partide pentru formația lui Ovidiu Burcă și a reușit să înscrie un gol și să ofere trei pase decisive.

Originar din Cluj, Neluţ Roşu şi-a făcut junioratul la CFR însă a debutat în fotbalul mare la Luceafărul Oradea. S-a remarcat însă la Concordia Chiajna, acolo unde a avut parte de cea mai prolifică perioadă a carierei. A marcat 10 goluri în 71 de meciuri de Superligă, între 2013 şi 2017. În acest interval a prins şi două perioade scurte în care a fost împrumutat la FC Botoşani şi CFR Cluj. A mai jucat în priam divizie pentru Viitorul, Astra, Gaz Metan şi FC Voluntari. Singura sa experienţă străină ar fi cea de la Levski Sofia. A cucerit un singur trofeu în carieră, titlul de campioană cu Viitorul, în 2017.

200.000 de euro este cota de piață a lui Neluț Roșu, potrivit transfermarkt.com.

CITESTE SI:

Dinamo și-a stabilit bugetul pentru Superligă

Care este viitorul lui Ovidiu Burcă în Ștefan cel Mare

Ovidiu Burcă, la un pas să renunțe la Dinamo: ”Nu am putut să-i fac…”

Un gând despre &8222;Primul dinamovist care anunță că va rămâne în Ștefan cel Mare și în sezonul următor&8221;

Lasă un răspuns