Dinamo a lămurit problema sistemului VAR de pe ”Arcul de Triumf”

Până în acest moment, ”Arcul de Triumf” nu a găzduit nicio partidă din Superligă, ceea ce îmseamnă că echipa noastră va fi prima care va juca o partidă în primul eşalon, pe cocheta arenă.

Înainte de meciul de baraj, administratorul special al clubului, Vlad Iacob, ridica o problemă pe care o are stadionul construit pentru rugby.

Stadionul a fost construit initial pentru rugby și exista o problemă cu montarea camerelor VAR, care nu erau necesare în eșalonul secund, dar acum este obligatoriu arbitrajul video în prima ligă.

”Arcul de Triumf este un stadion care a avut principala destinație rugby-ul și drept urmare, chiar și platformele pentru amplasarea camerelor TV sunt diferite și sunt amplasate pe linia de 30, nu este o platformă pentru VAR pe Arcul de Triumf.

Trebuie luat în considerare pentru sezonul următor și trebuie găsită o soluție pentru asta, dacă ajungem în Liga I, trebuie să soluționăm această provocare”, explica Vlad Iacob.

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, a lămurit situația și a vorbit despre posibilitatea implementării arbitrajului video pe Stadionul ”Arcul de Triumf”, arenă ce îi va găzdui pe ”câinii” în sezonul următor, cel puţin în prima lună de la startul campionatului.

”Tehnologia VAR se instalează, este un cost, dar nu avem altă variantă. Eu ştiu că se poate instala, dar nu sunt vreun specialist. Ne dorim să avem parte de sprijinul suporterilor şi ne dorim să facem o emulaţie. (n.r. În mod realist, câte abonamente speraţi să vindeţi?) Este greu să facem calcule, pentru că nu venim pe o prognoză. Venim pe o situaţie absolut nouă şi nu avem cum să facem calcule pentru că nu avem cu ce compara.

(n.r. despre abonamentele pentru Diaspora) Am văzut că e un curent la Dinamo şi tocmai pentru că suporterii în trecut au ajutat clubul, am zis să păstrăm această linie. Noi l-am făcut mai mult pentru a arăta cât de iubită este Dinamo în afara ţării”, a declarat Andrei Nicolescu pentru Orange Sport.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a anunţat preţul abonamentelor pentru sezonul 2023-2024, iar discountul pentru suporterii din afara ţării este o premieră. Fanii ”câinilor” din Diaspora vor avea posibilitatea să îşi achiziţioneze abonamente cu o reducere de 25 la sută faţă de preţul normal, la meciurile de pe Arena Naţională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Ministerul Sportului urmează să fie desființat în noul Guvern. Fost președinte al CS Dinamo, șanse mari să fie numit secretar de statMinisterul Sportului urmează să fie desființat în noul Guvern. Fost președinte al CS Dinamo, șanse mari să fie numit secretar de stat

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare! Surpriză pregătită fanilor dinamoviști

Florin Răducioiu, amintiri din ”era” Berlusconi: ”Îmi aduc aminte elicopterul care ateriza”

Un gând despre &8222;Dinamo a lămurit problema sistemului VAR de pe ”Arcul de Triumf”&8221;

Lasă un răspuns