Dani Iglesias abia așteaptă duelul cu FCSB

Dinamo se pregătește de revenirea în SuperLiga, iar jucătorii au efectuat vizita medicală la Policlinica Vitan din Capitală.

După ce au reușit promovarea la un an distanță de la retrogradarea în eșalonul secund, prioritarea zero a şefilor din Ștefan cel Mare este ridicarea interdicţiei la transferuri. Astfel, oficialii lui Dinamo, l-au reangajat pe avocatul spaniol Jorge Ibarrola, omul care i-a mai ajutat o dată pe “câini” să deblocheze mutările, în 2021.

Până la întoarcerea oficială în SuperLiga, jucătorii lui Dinamo s-au reunit joi dimineață și au efectuat vizita medicală la Policlinica Vitan. Au fost prezenți doar 15 fotbaliști, printre cei prezenți se număra și Dani Iglesias.

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani și marcatorul a șase goluri în tricoul cu Dinamo, s-a documentat în privința derby-urilor pe care le va avea de disputat și este nerăbdător să o înfrunte pe FCSB.

”Au fost doar zece zile de vacanță, dar sunt fericit. Am promovat în prima ligă. Trebuie să ne pregătim pentru această provocare, va fi dificil, dar cred că va fi bine, ne vom antrena și vom fi pregătiți la primul meci. Vom vedea care va fi echipa, care vor fi jucătorii, și atunci vom vorbi de obiectiv.

E prea devreme, sper să câștigăm cât mai multe meciuri și să terminăm cât mai sus. Noi jucăm la Dinamo, suntem gata să jucăm împotriva oricărei echipe, știm ce înseamnă să joci la un club așa de mare. E ceva diferit față de Liga 2, dar vom fi pregătiți. Știu de rivalitate, ce este un derby, am văzut multe video-uri pe Youtube, abia aștept să joc împotriva lui FCSB”, a declarat spaniolul.

Jucătorii lui Dinamo au făcut vizita medicală

Cei care au efectuat testele medicale sunt Yanis Cune, Alin Demici, Răzvan Patriche, Costin Amzăr, Deniz Giafer, Alin Buleică, Alin Șerban, Iulian Roșu, Neluț Roșu, Dani Iglesias, Ahmed Bani, Cătălin Țîră, Cristian Ionescu și Alexandru Pop.

La vizita medicală a fost prezent și mijlocașul Geani Crețu, care în sezonul precedent a jucat la FC Argeș, formație pe care ”câinii” au învins-o în barajul de promovare/menținere în SuperLiga cu scorul de 8-5.

Fundașul central Ricardo Grigore, împrumutat în stagiunea trecută la FC U Craiova și Petrolul Ploiești, va reveni la echipă vineri, 16 iunie, în timp ce restul jucătorilor străini se vor întoarce în România în zilele următoare.

CITESTE SI:

Surpriză la reunirea lui Dinamo. Cine a lipsit și câți jucători au fost prezenți la vizita medicală

Video I Fază haioasă de la meciul cu FC Argeș, rememorată de Răzvan Zăvăleanu

Șomerul Eduard Novak, atac la adresa unei LEGENDE a României la încheierea mandatului de ministru

Un gând despre &8222;Dani Iglesias abia așteaptă duelul cu FCSB&8221;

Lasă un răspuns