Surpriză la reunirea lui Dinamo. Cine a lipsit și câți jucători au fost prezenți la vizita medicală

Dinamo s-a reunit joi pentru noul sezon al Superligii ce va începe pe data de 15 iulie.

Promovată în prima divizie după ”exilul” de un sezon în divizia secundă, a efectuat vizita medicală, iar în lotul lui Ovidiu Burcă a apărut o singură noutate. Geani Crețu (23 de ani), mijocașul central împrumutat în stagiunea trecută la FC Argeș, a fost și el prezentat.

Ricardo Grigore (24 de ani), revenit din împrumutul de la Petrolul Ploiești, a absentat de la reunirea lui Dinamo și se va alătura echipei începând de vineri.

Yanis Cune, Alin Demici, Răzvan Patriche, Costin Amzăr, Deniz Giafer, Alin Buleică, Alin Șerban, Iulian Roșu, Neluț Roșu, Dani Iglesias, Ahmed Bani, Cătălin Țîră, Cristian Ionescu, Alexandru Darius Pop și Geani Crețu au fost fotbaliștii din Ștefan cel Mare prezenți pentru testele medicale.

Ceilalți fotbaliști aflați sub contract vor reveni la echipă pe parcursul acestei săptămâni.

Dinamo și-a stabilit perioada și locația cantonamentului de vară

Dinamo a anunțat lista amicalelor. Cel mai tare test de verificare va fi contra ucrainenilor de la Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu.

Amicalele lui Dinamo din Slovenia:

28 iunie

DINAMO – Nk Aluminij (nou-promovată în prima ligă din Slovenia);

2 iulie

DINAMO – Zalaegerszegi Te (locul 9 din prima ligă a Ungariei);

5 iulie

DINAMO – Dinamo Kiev (locul 4 din prima ligă a Ucrainei).

”Suntem încântați să ne revedem cu Dinamo Kiev, atât datorită testului important pe care ni-l oferă valoarea lotului ucrainenilor, dar și datorită reîntâlnirii cu Mircea Lucescu, o legendă dinamovistă desăvârșită!”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a pus în vânzare nu mai puțin de 5858 de abonamente pentru meciurile ce se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Spre deosebire de anii precedenți, și suporterii dinamoviști din diasporă își pot achiziționa un abonament pentru a ajuta clubul, la un preț unic, cu reducere, dar acesta va fi disponibil doar pentru meciurile disputate pe Arena Națională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Video I Fază haioasă de la meciul cu FC Argeș, rememorată de Răzvan Zăvăleanu

Șomerul Eduard Novak, atac la adresa unei LEGENDE a României la încheierea mandatului de ministru

Andrei Nicolescu, surpriză pentru fanii dinamoviști: ”Doresc din tot sufletul să văd clubul Dinamo ca şi cluburile de top”

Un gând despre &8222;Surpriză la reunirea lui Dinamo. Cine a lipsit și câți jucători au fost prezenți la vizita medicală&8221;

Lasă un răspuns