Video I Marea familie a lui Dinamo se va reuni sub acelaşi acoperiş! Andrei Nicolescu a spus lucrurilor pe nume

Toată lumea sportului din România cunoaște că FC și CS Dinamo sunt aceiași FAMILIE și în ultima perioadă se încearcă reunirea celor două și în acte oficiale.

Preşedintele executiv a lui Dinamo, Andrei Nicolescu a confirmat înţelegerea dintre clubul de fotbal şi CS Dinamo, potrivit căreia cele două entităţi vor colabora sub acelaşi acoperiş din stagiunea 2023-2024.

Astfel încât Clubul Sportiv Dinamo să devină, pe plan fotbalistic o pepinieră pentru echipa antrenată de Ovidiu Burcă.

”Protocolul cu CS Dinamo va avea în vedere doar faptul că şi echipele de la clubul nostru se pot antrena în Ştefan cel Mare. Vom încerca să implementăm o metodologie comună în privinţa dezvoltării copiilor. Echipa de Liga 3 o vom forma împreună iar acolo se vor regăsi jucătorii de potenţial care nu vor avea şanse să evolueze la prima echipă.

Ei se pot dezvolta pe parcursul a 6 sau 12 luni. Salut această deschidere, ar fi o cale mai naturală şi mai reală având în vedere că dacă baza copiilor va rămâne în Ştefan cel Mare acest lucru crează o emulaţie şi mai mare, este un istoric acolo. Iar în ceea ce priveşte un parteneriat el crează premisele unei relaţii foarte frumoase în viitor”, a spus Nicolescu, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la Playsport, ”Dinamo 7/9”.

CS Dinamo, recunoaște că Dinamo București 1948 este singura echipă de fotbal provenită din clubul mamă

Președintele Clubului Sportiv Dinamo, Ionuț Popa a anunțat că poartă discuții cu Andrei Nicolescu, referitoare la asocierea academiei CS Dinamo și FC Dinamo.

Eram întrebat zilele trecute de ce suntem atât de apropiați în ultimul timp. Vă mărturisesc că simt că acești oameni știu ce vor, știu să conducă un club. Simt zi de zi cum reușim să ne unim ideile.

Mâine (n.r. luni) o să avem o întâlnire pentru a uni academiile celor două cluburi pentru că juniorii trebuie să se antreneze în Ștefan cel Mare. Sper să ne revedem în Septembrie, atunci când începe demolarea arenei”, a spus Ionuț Popa.

Video I Anunțul lui Ionuț Popa, președintele clubului Sportiv Dinamo

CITESTE SI:

Noi detalii despre amicalul de gală cu Dinamo Kiev

Aşteptarea a luat sfârşit. Mesajul de luptă al tricolorilor înaintea ”dublei” cu Kosovo şi Elveţia

Noi amănunte despre transferuri la Dinamo: ”Asta e ultima soluție nu putem să ne blocăm”

Un gând despre &8222;Video I Marea familie a lui Dinamo se va reuni sub acelaşi acoperiş! Andrei Nicolescu a spus lucrurilor pe nume&8221;

Lasă un răspuns