De ce data de 19 iunie poate schimba istoria lui Dinamo București

Dinamo a revenit în Superligă după un singur sezon în Liga 2. ”Câinii” au trecut de FC Argeș la baraj, iar acum vin vești bune pentru ”câinii” din Ștefan cel Mare.

Clubul ar putea ieși din insolvență în vara anului următor. Acest lucru depinde foarte mult și de noul plan de reorganizare al clubului. În cazul în care acesta va fi aprobat, Dinamo ar scăpa de datorii uriașe, de aproximativ cinci milioane de euro.

Oricum, după promovarea în Superligă, Dinamo va încasa cel puțin un milion de euro din drepturile TV, sumă importantă pentru bugetul clubului.

Ziua de 19 iunie va fi ziua în care suporterii dinamoviști vor aștepta deznodământul din partea instanței. Dinamoviștii vor fi din nou luni în fața judecătorului sindic, pentru a afla dacă primesc ”verde” pentru implementarea noului plan de reorganizare modificat de la Dinamo.

Președintele executiv al clubului, Andrei Nicolescu, a explicat de ce o decizie favorabilă pe data de 19 poate schimbă multe în cadrul clubului și asta va atrage mai mulți investitori alături de Dinamo.

”Faptul că nu s-a aprobat o modificare de plan din februarie și până acum ne-a afectat foarte mult, în toate discuțiile, proiectate cu peste 50%. Nu a însemnat că ce ne-am asumat ce am spus, nu am livrat.

Așteptăm ca această modificare să se pronunțe, să intrăm intr-o proiecție normală, să ofere predictibilitate nouă și clubului Dinamo. Avem discuții foarte avansate cu oameni de afaceri, când se va aproba un plan potențialul acestui brand e mult mai mare.

Dacă nu se întâmplă pe 19 aprobarea planului, suporterii trebuie să fie liniștiți, mai e timp să propunem o altă modificare de plan prin care să îndeplinim toate cerințele legale, deși eu cred și știu că le îndeplinește. Contestațiile au fost respinse, e o chestiune de interpretare doar din punctul de vedere al viabilității.

Chiar și așa, vom propune o modificare de plan până când acest plan care e acum în derulare va ajunge maturitate.

A fost un dezastru incredibil la Dinamo, un sat fără câini, care a generat o grămadă de probleme ascunse. Dacă ne imaginăm că cineva poate să șteargă cu buretele și să spună gata… S-ar putea întâmpla asta doar dacă dă cineva 10 milioane. Dacă sistemul nu se schimbă, el va genera alte găuri.

Îmi pare rău dacă dezamăgim pe cineva, dacă unii suporteri nu mai cred în noi, dacă există rumori că nu facem ceea ce trebuie. Facem pas cu pas lucrurile, pentru ca, la un moment dat, acest club să fie foarte bine organizat și cel mai bun din România”, a spus oficialul lui Dinamo.

Dinamo a încheiat pe locul 4 în play-off, unde a înregistrat 4 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri. “Câinii” au ajuns la barajul cu FC Argeș: 6-1 în tur și 2-4 la retur.

CITESTE SI:

De ce nu a fost numit oficial directorul sportiv

Vacanță la Dinamo 2023! Proiect SUPERB creat de CS Dinamo

România rămâne pe locul doi! Reacția lui Edi Iordănescu după meciul din Priștina

Un gând despre &8222;De ce data de 19 iunie poate schimba istoria lui Dinamo București&8221;

Lasă un răspuns