Președintelui FRF stă pe un munte de bani! Averea impresionantă a lui Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu și-a publicat declarația de avere. Președintele Federației Române de Fotbal are o avere depozitată în bancă.

n primăvara acestui an, Răzvan Burleanu a anunțat public că salariul său în fruntea Federației Române de Fotbal nu corespunde cu estimările din mass-media. Acesta a mărturisit că este remunerat cu 5.000 de euro, plus o diurnă de 250 de euro pe zi în deplasări.

”Aproximativ 5.000 de euro. Încă nu l-am publicat, dar o voi face. Întotdeauna când am fost întrebat, am răspuns.

Diurna este aceeași pe care a avut-o și fostul președinte, 250 de euro”, a declarat Răzvan Burleanu la Digi Sport în luna aprilie a acestui an.

Cele spuse de președintele FRF în legătură cu venitul lunar au fost probate cu declarația de avere, unde a trecut că încasează 354.763 de lei anual de la instituția pe care o conduce, adică 29.500 de lei pe lună, ceea ce duce la un salariu de aproape 6.000 de euro lunar.

Însă, ”grosul” vine de la FIFA, unde Răzvan Burleanu este mebru în FIFA Council, și de la care a primit 248.839 de dolari, aproximativ un sfert de milion de dolari. La această sumă se mai adaugă și 30.000 de euro de la UEFA, pentru calitatea sa de membru în Comitetul Executiv.

Astfel, la un simplu calcul, veniturile șefului FRF în utlimul au s-au ridicat la 330.000 de euro.

17 conturi bancare în care se află depozitați 420.000 de euro

Venitul impresionant anual i-a adus, de la sine, o sumă considerabilă depozitată în bănci, mai precis trei la număr, unde Răzvan Burleanu este titularul a 17 conturi. În total, dacă adunăm sumele din lei și euro, obținem 420.000 de euro economisiți de președintele Federației Române de Fotbal.

Răzvan Burleanu mai deține și un apartament în Voluntari, care măsoară 116 metri pătrați, plus două terenuri intravilane în Bacău, ambele cumpărate în 2019, de 697 de metri pătrați, respectiv 557 de metri pătrați.

CITESTE SI:

Foto I Ultraşii români, răspuns pentru kosovari

Trădează Bogdan Lobonţ? Vezi anunțul steliștilor și răspunsul lui ”Loby”

Fanii români și-au aflat ”sentința” după incidentele din Kosovo. Ce decizi a luat UEFA înaintea meciului cu Elveția

Un gând despre &8222;Președintelui FRF stă pe un munte de bani! Averea impresionantă a lui Răzvan Burleanu&8221;

Lasă un răspuns