Florin Prunea revoltat pe conducerea lui Dinamo

Florin Prunea

Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, a urmărit activitatea noii conduceri din Ștefan cel Mare și a dezvăluit cu nu mai cotizează pentru Dinamo.

Fostul angajat, care în anii 1985 până în 1988, se apuca de fotbal în parcul sportiv Dinamo și de bine de rău, avea o masă caldă și unde locui. Atât de mult i-a plăcut la Dinamo, încât acesta a revenit în 1998, după mai multe eșecuri la U Craiova și U Cluj.

Fostul internațional a fost din nou remunerat de Dinamo București timp de 6 ani, până în 1998. După câțiva ani petrecuți în exil, fostul portar, revine la Dinamo în 2000, unde mai mănâncă o pâine de la Dinamo, doi ani, până în 2002.

Florin Prunea a revenit la Dinamo în urmă cu aproape patru ani, pe 11 iunie 2019 și demisionează după un an, imediat după victoria celor de la Chindia, scor 1-0, din etapa a 2-a. Partidă disputată în data de 29 iulie 2020.

Acum, Florin Prunea, fostul portar, dar și oficial al clubului Dinamo, susține că nu are încredere în acționariatul lui Dinamo în condițiile în care, cel puțin deocamdată, conducătorii clubului nu au investit niciun ban.

”Și eu m-am retras. Nu îmi permit să fiu acționar, nu am posibilități financiare să fiu acționar la Dinamo. În momentul în care vom știi cu toții unde s-au dus acei bani și cum au fost ei folosiți, voi reveni, dar nu sunt doar eu, s-au retras foarte mulți, mii de membri.

Jos pălăria, felicitări băieților că au făcut un miracol, dar, nici în momentul de față, eu nu am încredere (n.red. în acționarii lui Dinamo). Încrederea mea o vor câștiga în momentul în care vor băga mâna în buzunar pentru acest club.

Eu sper ca planul de reorganizare să treacă, pentru că dacă asta nu se va întâmpla, principalii responsabili să vină și să ajute clubul sunt acționarii Red&White”, a spus Florin Prunea.

Dinamo a reușit să revină în SuperLigă după ce a trecut la baraj de FC Argeș, scor 8-5 la general, dar problemele financiare continuă, iar acționarii ”câinilor” au apelat la susținerea suporterilor.

Florin Prunea, despre Borja Valle la Rapid: ”Fantastic jucător”

Borja Valle la Rapid e considerat de Florin Prunea cel mai bun transfer făcut în această vară de o echipa de sub podul Grant. După doi ani și jumătate, mijlocașul central Borja Valle a revenit în România. Fostul mijlocaș de la Dinamo, autor a 5 goluri în 10 meciuri pentru ”câini”, a semnat cu Rapid un contract valabil două sezoane.

”Borja Valle este transferul cel mai bun făcut de o echipă românească până acum. A fost cel mai bun de la Dinamo, un jucător foarte bun, fantastic. Un transfer foarte bun. Bun jucător, foarte bun, cred că a venit pe un salariu mare”, a declarat Prunea, potrivit digisport.ro.

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 30 de ani a venit liber de contract de la Cartagena, formație din a doua ligă a Spaniei.

Ulterior plecării de la Dinamo a jucat la Real Oviedo, Alcorcon (Spania) și Khor Fakkan (EAU). Din vara lui 2022 era legitimat la Cartagena, de care s-a despărțit în această vară.

Florin Prunea se ia de jucătorii României

În minutul 69 al meciului dintre Kosovo și România, golul înscris de Edon Zhegrova a fost anulat pe motiv de ofsaid. Decizia ”centralului” olandez Danny Makkelie, luată în urma analizării fazei pe monitorul de la marginea terenului, i-a bucurat la culme pe ”tricolori”, iar Florin Prunea i-a taxat.

”Și golul anulat… Să ne bucurăm… Aia e o imagine pe care nu ai mai vrea s-o vezi. E o imagine urâtă! Parcăm eram o echipă de județ. Or fi arătat imaginea prin Franța, prin Spania, cred că râdeau ăștia… Sunt niște jucătorii, care joacă la niște echipe.

Mihăila, ăsta, băiatul ăsta. Băi, joci în Italia! Cum e posibil așa ceva? E urâtă rău! Cu siguranță, imaginea a făcut înconjurul Europei. E ca și cum ai fi marcat un gol. Să te bucuri ca și cum ai mai marcat un gol…

E urâtă rău! E urâtă! Nu e deplasat. E urâtă. E comportament de jucător mic. Asta arată. Mi se pare că le tremurau gleznelor acestor băieți. Era momentul în care nu prea ieșeai din careu. Ce să mai întorci scorul? Întorceai tractorul? Ce să întorci? Eram jenanți”, a mai declarat Prunea.

CITESTE SI:

Președintelui FRF stă pe un munte de bani! Averea impresionantă a lui Răzvan Burleanu

Foto I Ultraşii români, răspuns pentru kosovari

Trădează Bogdan Lobonţ? Vezi anunțul steliștilor și răspunsul lui ”Loby”

Un gând despre &8222;Florin Prunea revoltat pe conducerea lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns