Două ținte pentru Dinamo

Dinamo are interdicție la transferuri, dar asta nu înseamnă că nu se poartă deja discuții pentru jucători.

Mâine, luni 19 iunie, se va dezbate la Tribunalul din București, planul de reorganizare, iar dacă decizia va fi una pozitivă, conducerea ”câinilor” a anunța că va deschide robinetul finanțărilor și vor încerca deblocarea interdicției la transferuri.

Cristian Costin la Dinamo

Până atunci, tot felul de posibile transferuri se anunță. NU PLECAȚI PE ”FENTĂ”, dar o parte din ”gazetari”, informează că Dinamo este interesată de Radu Ștefan și Cristian Costin.

Conform Playsort.ro, bineînțeles pe ”SURSE” (securitatea stă la ușă și vai doamne nu pot spune cu nume și prenume de unde au informația). Una dintre țintele lui Dinamo ar fi Cristian Costin.

Fundașul dreapta a rămas liber de contract în această vară după 4 ani și 120 de meciuri jucate la Voluntari, în prima ligă. Conform surse citate, Dinamo are concurență pentru Costin, însă ”câinii” sunt optimiști că pot să le ia fața rivalilor pentru a-l semna.

Crescut de Liberty Oradea și de UTA, Costin a debutat la seniori în tricoul Aradului, iar în 2019 a semnat cu FC Voluntari. Cu echipa din Ilfov a jucat o finală de Cupa României, pierdută în fața lui Sepsi anul trecut. În ultimul sezon, Costin a jucat 29 de meciuri, a marcat un gol și a oferit assist în tricoul Voluntariului.

Cristian Costin a împlinit acum o zi vârsta de 25 de ani, este fundaș dreapta și este titular de baza începând cu anul 2018/2019. Dacă într-ader interesul ar fi real și se va concretiza într-un transfer ulterior ridicării interdicției, Dinamo ar avea o dublură pe post cu Gabi Moura.

Radu Ștefan la Dinamo

În concurență, și eurosport.ro ne informează, tot pe ”SURSE” că ar exista o posibilitate ca Radu Ștefan să revină în Ștefan cel Mare.

Radu Ștefan tocmai s-a retras din fotbal pentru Lazio, acolo unde a încheiat cu cele mai multe prezente în tricoul lazial și este o adevărată legendă, având parte de un moment deosebit la ultima apariție în tricoul lui Lazio.

Ajuns de la Dinamo, cu care a câștigat titlul în 2007, la Lazio în ianuarie 2008, Ștefan Radu a devenit ”Boss” la clubul italian: românul este fotbalistul cu cele mai multe meciuri la Lazio (427) și cu cele mai multe apariții în Serie A pentru ”Biancocelesti” (349).

În plus, fundașul stânga a strâns și 6 trofee pe ”Stadio Olimpico”: 3 Cupe ale Italiei (2009, 2013, 2019) și 3 Supercupe (2009, 2017, 2019).

Radu Ștefan a jucat la prima echipă a lui Dinamo doar un an și jumătate, între iulie 2006 și ianuarie 2008. Românul le-a atras atenția șefilor lui Lazio la dubla din play-off-ul Champions League din vara lui 2007, iar italienii l-a transferat pentru 4,75 milioane de € (conform transfermarkt.com). A fost una dintre cele mai bune investiții ale grupării capitoline, Radu Ștefan devenind un simbol al lui Lazio.

CITESTE SI:

Florin Prunea revoltat pe conducerea lui Dinamo

Președintelui FRF stă pe un munte de bani! Averea impresionantă a lui Răzvan Burleanu

Foto I Ultraşii români, răspuns pentru kosovari

2 gânduri despre &8222;Două ținte pentru Dinamo&8221;

Lasă un răspuns