888 este istorie! Dinamo negociază cu un nou sponsor

Dinamo a revenit în Liga 1, după un an de ”cantonament” în liga secundă și odată cu promovarea, ”câinii” poartă negocieri cu un nou sponsor general.

Pentru sezonul viitor, Dinamo își va schimba sponsorul principal. Parteneriatul cu compania de betting 888, care a ocupat poziția principală pe tricouri în liga secundă, a expirat, iar șefii dinamoviști caută alte variante.

Se pare că oficialii clubului nostru poartă discuții cu o companie tot din mediul de betting. Potrivit ProSport, ar fi vorba de Stanleybet.

Duminică, Daniel Șendre, fost lider al DDB, a făcut un anunț cu valoare de dezvăluire. Acesta, a publicat o fotografie, cadru surprins vineri, 16 iunie, în care apar Andrei Nicolescu și Dan Gătăianțu, ambii acționari în cadrul Red&White, societatea care deține pachetul majoritar de acțiuni în cadrul SC Dinamo 1948 SA (80,77%), la sediul firmei Game World din București din incinta Mall Vitan.

Șendre și-a ”tapetat” articolul cu informații importante legate de negocierile pe care acționarii Red&White le poartă cu Game World, mai precis cu Attila Torok, directorul de strategie al companiei, cel care a fost surprins, în lojă, la meciurile lui Dinamo din ultima perioadă, alături de alți colaboratori din firmă.

Cunoscutul jurnalist, Cătălin Mureșanu (n.r. cunoscut ca un jurnalist dinamovist), ne informează că Dinamo și Stanleybet negocieză un parteneriat comercial pentru o sponsorizare privind poziția principală de pe tricoul de joc al elevilor lui Ovidiu Burcă, acolo unde, dacă vor bate palma, urmează să fie imprimat numele Stanleybet, brand care face parte din Game World.

Așa cum am punctat, persoane importante din conducerea Game World au fost la meciurile lui Dinamo din finalul de sezon, iar aceștia au rămas fascinați de atmosferă. Ca un element interesant, Stanleybet și Dinamo au aceleași culori. Mai rămâne ca părțile să bată palma.

Iar negocierile par a fi destul de complicate. Șefii lui Dinamo nu se vândă ieftin și, din informațiile noastre, solicită peste jumătate de milion de euro și bonusuri de performanță, propunere considerată mult prea mare, dacă nu exagerată.

Această strategie pare a fi legată de alte negocieri paralele pe care dinamoviștii le poartă tot cu unele companii din zona jocurilor de noroc. Potrivit sursei citate, Unibet și Betano s-au arătat interesate, în trecutul apropiat, de o colaborare cu echipa noastră.

Game World, companie care activează de 24 de ani pe piața jocurilor de noroc din România, sponsorizează, din 2021, clubul CSM București, valoarea înțelegerii fiind de 200.000 euro. În trecut, mai precis în urma unui parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Stanleybet a fost sponsor al Cupei României.

La fel, Stanleybet, care a fost înființată în Liverpool și operează pe piața din România din 2004, a colaborat comercial cu Echipa Națională de Rugby în 7 și, tot în sportul cu balonul oval, a susținut secția Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

”Compania Stanleybet devine partener al Cupei României şi continuă, astfel, pentru al patrulea an consecutiv, să susţină fotbalul românesc în calitate de sponsor oficial al Cupei României la fotbal, ediția 2015-2016. Prin prelungirea acestui parteneriat, Stanleybet se alătură Federației Române de Fotbal în demersurile de optimizare a competiției care a ajuns la cea de-a 78-a ediție”, anunța Federația Română de Fotbal în 2015.

CITESTE SI:

Două ținte pentru Dinamo

Florin Prunea revoltat pe conducerea lui Dinamo

Președintelui FRF stă pe un munte de bani! Averea impresionantă a lui Răzvan Burleanu

2 gânduri despre &8222;888 este istorie! Dinamo negociază cu un nou sponsor&8221;

Lasă un răspuns