Zi importantă pentru dinamoviști

Astăzi, la Tribunalul București, ”câinii” se vor prezenta din nou în fața judecătorului sindic, pentru a afla dacă primesc ”verde” pentru implementarea noului plan de reorganizare modificat de la Dinamo, propus de RTZ&Partners SPRL, administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA.

Mai exact, să plătească doar un sfert din datoria ajunsă la 8 milioane de euro

Conducerea din Ștefan cel Mare își pune speranța în această decizie care ar urma, conform spuselor celor din Red&White, să deblocheze situația de la club. Dacă planul modificat va fi aprobat, datoriile de la masa credală scad, prin eliminarea creanțelor creditorilor chirografari, cu aproximativ cinci milioane de lei.

O posibilă amânare ar putea împinge un nou termen peste vacanța judecătorească, în toamnă. Ar fi o decizie cruntă pentru club, care are nevoie urgentă de infuzie de capital pentru a rezolva interdicția la transferuri dictată de FIFA în cazul mai multor foști jucători, plus alte cheltuieli, cum ar fi înțelegerile de amânare de plată pentru obținerea licenței.

Dinamo a început antrenamentele în perspectiva revenirii în Liga 1, după un sezon agonizant în eșalonul secund. “Câinii” au efectuat vizita medicală, se vor antrena la Săftica, iar de pe 26 iunie până pe 6 iulie Ovidiu Burcă și compania vor fi în cantonament în Slovenia.

Campionatul s-a încheiat, într-un mod fericit pentru roș-albi, dar urmează un adevărat derby, având în vedere magnitudinea situației. Luni dimineață, în fața judecătorului sindic, se va analiza din nou posibilitatea implementării noului plan de reorganizare modificat.

2 ani s-au adunat din momentul în care Dinamo a intrat în insolvență, pentru a doua oară în istoria grupării.

CITESTE SI:

Video I Războinicul Edi Iordănescu. Mesaj transmis înainte de Elveția – România

888 este istorie! Dinamo negociază cu un nou sponsor

Două ținte pentru Dinamo

2 gânduri despre &8222;Zi importantă pentru dinamoviști&8221;

Lasă un răspuns