Dinamo, atractivă pentru sponsori! Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu

În ultimele zile au apărut zvonuri că actualul sponsor principal, casa de pariuri 888, nu își dorește prelungirea înțelegerii care s-a încheiat la finalul sezonului în care echipa noastră a reușit promovarea și a devenit mai atractivă pentru sponsori.

Începând cu noul sezon, Dinamo își va schimba sponsorul principal, care era o companie de betting, iar Răzvan Zăvăleanu a anunțat că sunt multe companii care doresc să aibă numele pe partea din față a tricoului echipei.

”Există numeroase discuții interne, sunt așteptări din partea managementului sportiv cu privire la ridicarea interdicției la transferuri, dar deocamdată nu am nicio noutate în acest caz. Aici întrebările ar trebui să meargă către noii acționari.

Aș lua-o pas cu pas cu transferurile, mai întâi trebuie să ne rezolvăm problema. Există dorința să aducem jucători de valoare, dar primul pas trebuie să fie ridicarea interdicției. Sezonul ăsta există mare înghesuială la sponsori, n-aș putea să spun că ne pierdem sponsorul. Nu știu care sunt discuțiile, dar există multe companii interesate să preia postul de sponsor principal.

N-am încasat niciun leu, nici măcar pe cei care i-am dat nu i-am luat. Am creditat clubul în vreo trei rânduri, nu puteam să lăsăm brandul ăsta să moară. Nu îmi pare rău, chiar mă bucur că am putut ajuta”, a anunțat Răzvan Zăvăleanu, la Liga Digi Sport.

Zăvăleanu nu înțelege de ce se tot amână aprobarea planului de reorganizare

Administratorul judiciar al clubului Dinamo s-a arătat deranjat de faptul că judecătorii Tribunalului București au hotărât să amâne din nou aprobarea noului plan de reorganizare al clubului din Ștefan cel Mare.

”Ce se întâmplă este surprinzător, pentru că parcă se caută motive să se amâne. Avocata lui Fabbrini (n.r. – jucătorul italian Diego Fabbrini) a cerut să se sesizeze Curtea Constituțională, care nu are legătură cu cazul nostru. Noi am mai avut astfel de probleme cu Dorin Șerdean, dar s-au respins. Este ciudat ce se întâmplă.

Noi ce ne-am propus am realizat, avem un plan realizat. Un brand de o asemenea anvergură trebuie să aibă un plan pentru orice situație. Planul nu ar trebui respins, dar văd că se amână non-stop. Nu mai avem o problemă decât cu Fabbrini și cu avocata de la FC Dinamo din Liga 4, care a cerut amânarea de fiecare dată.

Am avut o anumită conduită, aceea de a nu ataca fără a fi atacat. Nu vreau să vorbesc de domnul Badea (n.r. – Nicolae Badea), pentru că nu a zis nimic de mine. Fiecare are propria strategie juridică.

Eu m-aș fi așteptat ca toți cei din jurul clubului Dinamo să tragă la aceeași căruță. Asta nu mai este problema noastră, dar încercăm să ne ducem crucea cu demnitate”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo nu poate face transferuri

Dinamo își schimbă sponsorul, însă la nivelul lotului nu poate face, cel puțin deocamdată, modificări.

Clubul are interdicție la transferuri din cauza unor datorii, dar conducerea lui Dinamo a dat asigurări că plățile se vor face și echipa se va întări pentru Liga 1.

Dinamo a promovat în SuperLigă în urma barajului cu FC Argeș.

CITESTE SI:

Decizia Tribunalului București privind noul plan de reorganizare de la Dinamo

Zi importantă pentru dinamoviști

Video I Războinicul Edi Iordănescu. Mesaj transmis înainte de Elveția – România

2 gânduri despre &8222;Dinamo, atractivă pentru sponsori! Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu&8221;

Lasă un răspuns